Oliver Dalgaard kåret som årets unge ØIF-leder 2022Tirsdag aften blev det offentliggjort, at Oliver Dalgaard er blevet kåret som årets unge leder i Østbirk IF for 2022. Oliver er træner for et hold glade pigefodboldspillere i foreningen. På trods af et nederlag i en træningskamp mod Brædstrup IF, kunne Oliver og hans pigehold, sammen med forældre og øvrige spillere fra ØIF, fejre hæderen med stor glæde.

Af Jørn Kildall

Det var Østbirk IF's formand, Jens Norup Simonsen, der havde fornøjelsen af at overraske Oliver med vandrepokalen, en pengegave og diplom. Jakob Ulf Pedersen, på vegne af fodboldudvalget, indstillede Oliver til hæderen. I indstillingen fremhæver Jakob Olivers langvarige engagement som frivillig i Østbirk IF og hans succes som træner for U13/U14-pigeholdet gennem de sidste tre år.

Oliver har skabt en fantastisk holdkultur og et godt socialt miljø, som har tiltrukket flere piger til holdet og fastholdt deres interesse for fodbold. Han er yderst vellidt blandt forældre og spillere. Udover sin trænergerning er Oliver en aktiv fodboldspiller på Østbirk IF's seniorherrehold og har fungeret som træner og assistenttræner på fodboldskolen i flere år.

Jakob Ulf beskriver Oliver som en fantastisk ung mand, altid i godt humør og en dygtig, talentfuld fodboldtræner. Oliver hjælper altid gerne Østbirk IF, når der er brug for det, og Jakob Ulf mener bestemt, at Oliver fortjener titlen som årets unge leder 2022.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023