OLundiade på Tamdrupcentret”Jeg erklærer legene for åbne”, sådan lød det cirka på Tamdrupcentret i Lund torsdag eftermiddag, hvor ca. 50 seniorer og frivillige dystede i venskabelig kamp på græseplanen bag centeret.

Alle de fremmødte blev delt op på seks hold som hver skulle igennem syv konkurrencer. Til hver konkurrence var der afsat præcis seks minutter og det drejede sig om, at samle fleste point ved hver disciplin.

Da fløjten lød og stopuret blev startet var deltagerne klar ved opgaverne. De syv konkurrencer var: at slå et stort søm i en træstamme med færrest slag. Bygge det højeste tårn af træklodser uden at det væltede. Slå med terninger, gætte ting i retning af Piet van Deurs populære udsendelser, spille krolf i haven og lave flest point – det ser nemt ud, men er svært. En udfordring, specielt for herrerne, var hækling på tid!

Dagens sværeste disciplin var at gætte ord. Her havde dommeren fundet i alt 10 ord fra et dansk opslagsværk fra 1907 og selvom flere af deltagere havde lave fødselsårstal, gættede grupperne kun fire ud ti ord.

Da vinderne var fundet, var der opvisning ved østjyske seniordansere og dagen blev afsluttet med aftensmad inde i centeret, efter en dejlig eftermiddag ude i det fri.

kildall

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021