Overflødighedshorn ved SuperBrugsen(arkivfoto)

Der bliver et overflødighedshorn af leg og motion på lørdag 18. september omkring SuperBrugsen i Østbirk.

Af Gudrun Andreasen

Denne dag afvikles den årlige sponsordag, hvor næsten alle Østbirk idrætsforenings aktiviteter viser sig frem. SuperBrugsen i Østbirk er hovedsponsor for Østbirk Idrætsforening, og på sponsordagen får idrætsforeningen 10 procent af al omsætningen i butikken denne dag. 

Derfor håber idrætsforeningen selvfølgelig, at der handles stort og flittigt denne dag. Og idrætsforeningen tilbyder til gengæld gevinster til dem, der også bruger lidt tid på at besøge idrætsforeningens aktiviteter. For kunderne bliver der også bonus at hente i form af udstrakt service ved benzinstanderne. Her står folk fra idrætsforeningen klar til gratis at hælde sprinklervæske på bilerne og vaske forruder.

Formålet med sponsordagen er at vise idrætsforeningens mange tilbud, så flere får lyst til at blive idrætsaktive. Dette formål ønsker hovedsponsoren SuperBrugsen at bakke op om, og håber kunderne gør det samme, så der bliver livlig aktivitet i og omkring SuperBrugsen.

Af de mange aktiviteter, som folk kan prøve, kan nævnes, at løbeafdelingen tilbyder gå- og løberuter ud af byen på 5 og 7 kilometer, og her er der start ved SuperBrugsen kl. 10. 

Ellers foregår aktiviteterne ved siden af P-pladsen. Hos tennisafdelingen kan man få målt sin slagstyrke og prøve kræfter i en anden slags tennis, nemlig stangtennis. Dem, der vil hoppe og springe, får deres ønsker tilgodeset i gymnastikafdelingen, der medbringer den store airtrack, som altid virker som en magnet på børn og unge.

Håndboldafdelingen medbringer 2 mål, og her bliver der mulighed for at få testet boldøjet, idet der både kan måles præcision og styrke på skuddene med håndbolden.

Også de ældste medlemmer er repræsenteret på pladsen. Det er Atletik og Seniormotion, der tilbyder at prøve kræfter med krolf, men medbringer også en kurv til frisbee golf.

Også badminton- og fodboldafdelingerne er med pladsen.

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021