Plejecenter Nørrevang laver happenings foran Brugsen.Vi skal ud og møde de ældre og vise dem, hvad vi kan tilbyde, siger aktivitetsmedarbejder Liz Langfeldt, der er med, når frivillige deler foldere ud foran Brugsen i Stensballe.

Hvorfor sidde hjemme i sofaen og trille tommelfingre, hvis man kan komme ud og møde spændende mennesker!

Sådan ser en gruppe frivillige på Plejecenter Nørrevang på det, og derfor har de nu arrangeret to små happenings foran SuperBrugsen i Stensballe med titlen "Et lille skub" med det formål at få de ældre op af sofaen.

De to happenings foregår tirsdag den 28. august og mandag den 3. september, begge dage fra kl. 10-12. Her vil de frivillige dele foldere ud med en invitation til at starte i en ny gruppe.

I første omgang bliver de ældre inviteret til brunch på Nørrevang tirsdag den 25. september kl. 10.00, hvor de for 30 kr. kan høre om centrets mange tilbud og tale om, hvilke aktiviteter de kunne have lyst til at deltage i.

-Vi ved, at ret mange ældre mennesker sidder hjemme uden det helt store netværk. Og især mændene har lidt svært ved at komme afsted. De bestemmer selv, hvad de vil lave i gruppen, og mødet kunne for eksempel starte med smørrebrød og snaps, siger aktivitetsmedarbejder Liz Langfeldt.

Hun tilføjer: Vi har øje for alle, der har lyst til at dele oplevelser med andre. Det er vores erfaring, at det ikke rigtig fører til noget at sende et brev ud til denne gruppe, da de ofte ikke har overskud til at reagere på det. Derfor håber vi på denne måde at møde de ældre ansigt til ansigt.

De frivillige tager også gerne hjem til de ældre for at fortælle om tilbuddene. Det vigtigste er at få spredt budskabet - og samtidig minde om, at det altid er godt at drage omsorg for hinanden.

Centerrådet har allerede nu arrangeret en ryste-sammen udflugt til Alrø torsdag den 13. september.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021