Præst og tidligere minister tager initiativ til et KvindekabinetI flere år har mænd fra et stort geografisk område med jævne mellemrum været samlet til Mandemonopolet i kirkehuset i Hansted. Nu tager sognepræst Mette Bock initiativ til et tilsvarende forum for kvinder. Her i foråret inviteres til tre møder med temaerne Livskraft, Håb og Kvindeliv. Det første finder sted i Hansted Kirkehus torsdag den 26. januar kl. 17-19.

Mette Bock fortæller om det første møde, at livskraft er et mærkeligt fænomen. Hvorfor er der tilsyneladende nogle mennesker, der altid ser muligheder frem for forhindringer - og omvendt? Hvad påvirker vores livskraft henholdsvis positivt og negativt?

Mette Bock vil, med afsæt i egne livserfaringer, lægge op til samtale om livskraftens væsen og betydning. Livskraft er ikke kun noget vi er født med, men også noget vi kan opbygge i vores liv, hvis vi er åbne overfor det. Ofte er livskraft baseret på, at vi tør give slip på tanken om, at vi kan alting selv, siger hun. Det har teologer og filosoffer beskæftiget sig med gennem århundreder, da livskraft er så afgørende for vores liv som mennesker. 

Møderne afholdes fra 17-19, så der også er tid til en aften med familien. Det første møde er gratis. Der serveres tapas og et lille glas, hvorefter der lægges op til samtale om, hvad livskraft er og hvilken betydning den har for vores livskvalitet. 

Kvinder i alle aldre er velkomne, og af hensyn til serveringen skal tilmelding ske til hansted.sognhorsens@km.dk eller til Mette Bock på 31741958 senest torsdag den 19. januar.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023