Riis-Tebstrup IF modtager 13.000 sponsorkroner fra OKUdover Stjær Boldklub og Riis-Tebstrup IF støtter energiselskabet OK omkring 2.000 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK

Stjær Boldklub og Riis-Tebstrup IF har via sponsoraftaler med energiselskabet OK fået udbetalt over 35.000 kroner i sponsorstøtte tilsammen.

Af OK

Der er store sponsorbeløb på vej til de lokale klubber Stjær Boldklub og Riis-Tebstrup IF, der med foreningernes sponsoraftaler med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i klubkassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne, der i stedet for sponsorchecks på 27.063,49 kroner tilsammen nu kan se frem til hele 35.182,54 kroner. Beløb, der naturligvis glæder Line Eriksen, der er formand i Riis-Tebstrup IF.

”Vi er selvfølgelig rigtig glade for de sponsorpenge, vi modtager. Vi er en lille klub, hvor det sommetider kan være svært at finde sponsorer til andet end spilledragter. Så disse penge skal bruges på nyt udstyr,” siger hun.

Stjær Boldklub får udbetalt 22.127,02 kroner, mens Riis-Tebstrup IF får udbetalt 13.055,52 kroner.

OK og SuperBrugsen udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK - og i Stjær Boldklubs tilfælde også SuperBrugsen Galten - der har udbetalt pengene til de to foreninger.

I sponsoraftalen med OK kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK

Stjær Boldklub og Riis-Tebstrup IF er to ud af omkring 2.000 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Lignende artikler

OK

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021