Røde Kors efterlyser indsamlere- Der er brug for mange flere indsamlere, så meld jer til at hjælpe disse to unge svende ved Røde Kors Landsindsamlingen 2. oktober, siger indsamlingsleder Ann Asmussen.

Søndag 2. oktober gennemfører Røde Kors sin årlige Landsindsamling. Også Horsens Nord-afdelingen er i fuld gang med forberedelserne, hvilket først og fremmest består i af finde indsamlere.

Af Dansk Røde Kors

- Rigtig mange indsamlere hjælper os år efter år, men der er altid brug for flere for at kunne dække alle ruter. Derfor er vi i gang med at skaffe indsamlere, for resultatet af indsamlingen afhænger af, hvor mange indsamlere, vi har skaffet, og som har brugt 2-3 timer på at stemme dørklokker, siger indsamlingsleder Ann Asmussen, der organiserer Landsindsamlingen i Horsens Nord-området med hjælp fra otte såkaldte områdeledere, som har påtaget sig arbejdet med lokalt at finde indsamlere.

”Det er så skræmmende og så svært at rumme de mange katastrofer omkring os, både krigen tæt på og sulten længere væk. Millioner af menneskers liv, sikkerhed og trivsel er i fare.

Det er altid børnene, der rammes hårdest. Ukrainske børn har mistet deres hverdag, hjem, by, familiemedlemmer og alt, de kendte. Mange af dem er flygtet fra blodig bomberegn med deres mødre, mens fædre og brødre blev tilbage i krigen. Børn i Afghanistan og Yemen sulter, og deres forældre kæmper en tragisk – og ofte forgæves - kamp mod tiden for at holde dem i live.

I Danmark er der børn, som vokser op i udsatte familier. De er ofte ensomme uden et stærkt netværk og ret mange venner, fordi de ikke har samme muligheder for at være med til det, andre børn deler,” skriver Røde Kors om Landsindsamlingen 2022.

Indsamlere er velkomne til at melde sig – de kan kontakte Ann Asmussen på tlf. 61 72 52 03.
 

Lignende artikler

Dansk Røde Kors Horsens Nord

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023