Roskilde har ”Smatten” – I Vestbirk har vi en Havefest



(Foto Jørn Kildall)

VESTBIRK - Trods voldsom regn og mudder var Vestbirk Havefest en succes. Gæster, musikere og arrangører trodsede vejret med regntøj, gummistøvler og godt humør, hvilket sikrede en mindeværdig dag i Vestbirk.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Det krævede mere end voldsom dansk sommerregn at stoppe Vestbirk Havefest. Flyttet til det grønne område bag forsamlingshuset, hvor to scener, øl- og madboder dannede rammerne, blev festen alligevel en succes. Meteorologernes forudsigelser om flere dages regn holdt stik, men gæsterne lod sig ikke afskrække. Med regntøj, gummistøvler og paraplyer mødte de talstærkt op og sørgede for en festlig atmosfære trods vejret.
 

(Foto Jørn Kildall)

”Smatten” var et faktum

Sidst på eftermiddagen begyndte regnen at aftage, men "Smatten" var et uundgåeligt faktum på de mudrede stier, hvor hundredvis af fødder havde trådt hele dagen. På den midlertidige parkeringsplads blev situationen så kritisk, at kun landbrugsmaskiner og entreprenørkøretøjer kunne klare sig igennem. Parkeringspladsen måtte lukkes, og biler blev trukket fri af traktorer, hvilket blev taget med godt humør af de fleste.
 

(Foto Jørn Kildall)

Godt selskab trods vejret

Det var en fornøjelse at se, hvor mange der valgte at deltage i Vestbirk Havefest, selvom vejret ikke var ideelt. Mange købte endda billetter ved indgangen, hvilket glædede arrangørerne, der kunne se tilbage på en vellykket dag trods de våde udfordringer. Festen i Vestbirk beviste, at dansk festivalånd trives, uanset hvor meget det regner.

Selvom de ydre omgivelser var præget af regn og mudder, var stemningen varm og hjertelig. Gæsterne nød musikken, maden og selskabet, og arrangørerne kunne med stolthed konstatere, at Vestbirk Havefest var endnu en succes.
 

(Foto Jørn Kildall)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024