Fed familiefestival i LundDet var igen tid til Lund Familiefestival lørdag 17. september hvor man havde stillet et stort og mangfoldigt program op for alle aldre, og der var god opbakning fra hele byen.

Af Jørn Kildall. Foto Jens Jessen

Lørdag morgen begyndte på den festligste måde med et optog med fuld musik gennem Lund, hvor Bording FDF Tamburkorps stod for musikken. Dette blev efterfulgt af fælles morgenmad for alle som var mødt op ved hallen.

Dagens program var tætpakket med masser af aktiviteter, fodbold og musik. Om formiddagen dukkede Mek Pek Partyband op på scenen og de kendte toner fra blandt andet Åh Abe fik gang i festen.

På grønsværen var der masser af fodboldkampe, og der var opstillet hoppeborg som blev benyttet flittigt, og der dukkede såmænd også et par AC Horsens spillere og maskotten Achibald op.

I klubhuset var det muligt at tegne og hygge, eller prøve en omgang bordtennis og -fodbold.

Om eftermiddagen gik Thomas Buttenschøn scenen mens der var gang i aktiviteterne over det hele. Sidst på eftermiddagen var hyggejazz med Big Butter Jazz band.

Der var fælles aftensmad i det store telt og den musikalske underholdning blev varetaget på fineste vis af Pumbas Helte.


Der er flere fotos på avisens fotoside...

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024