Socialdemokratiet

Lokalnyt

1. maj i Corona-venlig udgave

4. maj 2021
Socialdemokratiet i Horsens kommune havde muligheden for at fejre arbejdernes internationale kampdag 1. maj udendørs i en stæk reduceret udgave ved partiets lokaler på Borgmestervej.
Lokalnyt

Arbejder-, corona- og kvindekamp

1. maj 2021
Mange har under coronakrisen kæmpet for at holde hjulene i gang i det private erhvervsliv og været afgørende for, at vi kom godt igennem krisen.
Læserbreve

Debat: Natur versus kroner

26. april 2021
Debatten om Dansand og udvidelsen af det område hvor firmaet udvinder råstoffer går sin gang. Området hvor der graves, har fungeret som grusgrav igennem mange år. Det har på mange måder, efter mit indtryk, været en accepteret og værdsat del af lokalsamfundet. Både som arbejdsplads, et sted der kan hentes et læs sand og for andre en virksomhed, som man er stolt af at have placeret i nærområdet. Efter min overbevisning afspejler dette, at virksomheden har begrænset sig til en del af skovens "baghave".
Læserbreve

Debat: Skovrejsning, biodiversitet og meget mere…

9. april 2021
Her i foråret havde vi en status på Plan- og Miljøudvalgets opgave- og projektplan for 2018-2021 på byrådets dagsorden. Det lyder nok hverken pikant eller politisk sprængfarligt, men her i det sidste år af valgperioden kan vi se tilbage på nogle rigtigt gode politiske skridt, nogle grundsten, der peger ind i det arbejde et kommende byråd skal arbejde med fra 2022.
Læserbreve

Debat: Husk at rose hinanden

5. marts 2021
Noget af det der kan gøre mig rigtig glad, er når politikere fra hver deres fløj i dansk politik, roser hinanden, samarbejder eller måske endda er venner.
Læserbreve

Debat: Bedre natur og bedre adgang til naturen!

14. januar 2021
Vi har i byrådet besluttet at udarbejde en naturplan, som skal stå på to ben. Det ene er en rekreativ friluftsstrategi, som skal sætte en retning for, hvordan vi letter adgangen og får skabt et større kendskab til det meget fantastiske natur rundt om i kommunen. Det andet er den biodiversitetsstragi byrådet vedtog for nylig, lige før årsskiftet, som skal sætte en ambitiøs overligger for initiativer, der skal skabe en rigere og mere varieret natur med flere vilde planter og dyr i både by- og landområder.
Læserbreve

Debat: 2020 – på trods af coronaen

31. december 2020
Vi er tæt på at sige farvel til 2020 – og rigtig mange af os ser frem til et nyt år, hvor corona-pandemien forhåbentlig kommer under kontrol, og hvor vi så småt kan begynde at leve et mere normalt hverdagsliv, som vi kendte det fra før Covid-19.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021