Socialdemokratiet

Læserbreve

Debat: En mærkesag om velfærd og udvikling

12. november 2021
Politiske karrierer kan gå ad de mærkeligste veje. For mit eget vedkommende startede det med en dyb bekymring over Danmarks udlændingepolitik. Det førte til, at jeg i mange år kæmpede i Dansk Folkeparti for at ændre Danmarks kurs på udlændingeområdet. Det gjorde jeg i både byrådet og i Folketinget, og jeg skal være den første til at indrømme, at der blev gået til makronerne!
Læserbreve

Debat: Vi vil mødes og samles – men hvor?

10. november 2021
Som mange i Hovedgård kommer jeg rundt hele året i min hjemby Hovedgård, og gjort stor brug af de mange fantastiske faciliteter som vi har. Tilbuddene i Hovedgård rummer alt svømmehallen til tennisbanerne og vores park Anlægget til mine daglige gåture.
Læserbreve

Debat: Stem Lund i byrådet

10. november 2021
Der er sket meget i Lund de sidste år. Byen er vokset og har fået nye behov og muligheder. Siden jeg kom ind i Horsens Byråd for fire år siden, har jeg været med til at sige ja til en kæmpe og helt nødvendig udvidelse af Lundskolen, ny børnehave og vuggestue i Bygholm Bakker, kunstgræsbane på stadion og nye omklædningsfaciliteter i hallen.
Læserbreve

Debat: Stem personligt!

10. november 2021
I næste uge skal vi til stemmeurnerne og sammensætte et nyt byråd for Horsens Kommune. Mit navn er på stemmesedlen til byrådsvalget. Man finder mig som nr. 17 på den socialdemokratiske liste, men da vi har sideordnet opstilling, betyder placeringen på listen ikke meget.
Læserbreve

Debat: Vores Havn: Horsens grønne guldklump

10. november 2021
Jeg stiller op til byrådsvalget ud fra et helt overordnet ønske om mere og bedre velfærd til borgerne i vores kommune. Ingen tvivl om dét! Men i lokalpolitik må man også gerne have sin helt egen lille kæphest – altså en lokal mærkesag, som står ens hjerte særlig nært.
Læserbreve

Debat: Lund i byrådet

5. november 2021
Det går rigtig godt i Lund. I de otte år jeg har siddet i byrådet, har Lund og omegn udviklet sig meget. Flere vælger vores område og fællesskab til. Det giver flere i foreningerne, gode betingelser for et lokalt handelsliv og grundlag for at udvide skole, børnehave, dagpleje og vuggestue.
Læserbreve

Debat: Horsens frikommune på ældreområdet

5. november 2021
Kommunens ældreindsats er udfordret fra mange sider: vanskeligt at skaffe medarbejdere, urimelige arbejdskrav bl.a. til dokumentation og ikke mindst befolkningsudviklingen med stadig flere ældre år for år.
Læserbreve

Debat: Søvind – på egne betingelser!

31. oktober 2021
Jeg er vokset op i Søvind. En landsby, som jeg altid har båret med i hjertet og fortsat føler stærk tilknytning til. Jeg er døbt og konfirmeret i Søvind Kirke, gik i Søvind skole, trådte mine dansesko til i Sandbjerghus, red på Søvind Rideskole og spillede håndbold i Søvind Gymnastik- og Idrætsforening. Da jeg fik børn, sendte jeg dem til gymnastik og fodbold samme sted, og jeg spiller desuden selv musik i Søvind.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024