Selvforkælelse bag tremmer(Foto Jens Jessen)

Lørdag 18. marts blev de kolde, dystre fængselsmure i Horsens omdannet til et tempel for selvforkælelse og underholdning. NORMAL arrangerede MAXImal, et event, hvor gæsterne kunne smide fængselsuniformen og dykke ned i en verden af skønhed, velvære og lækkerier.

Af Jørn Kildall. Fotos Jens Jessen

Fodbad og velkomstdrink? Det er ikke den første kombination, der popper op, når man tænker på Fængslet i Horsens. Men 18. marts blev det en realitet. Her kunne gæsterne nyde en opfriskende drink og et varmt fodbad, mens de undrede sig over, hvordan de nogensinde havde levet uden.

Glimtende negle og duftende parfumer var også en del af programmet. Gæsterne kunne prøve de nyeste neglelakfarver og få svar på, hvilken dufttype de var. Det var næsten som at være i en parfumeafdeling – bare bag tremmer.

Makeup Legepladsen gav de besøgende mulighed for at lære nye tips og tricks inden for hår og styling, mens de undgik at få en fodlænke på. Og hvad er en skønhedsdag uden noget lækkert at spise? Et stort udvalg af slik ventede på at blive smagt og vurderet.

(Foto Jens Jessen)

Der var også plads til alvor bag murene. Inspirerende talere som Julia Lahme, Sogol Mirsharifi og Anne Weichenfeldt Steenberg delte deres erfaringer og viden med publikum, der lyttede opmærksomt, mens de nød deres nyfundne frihed i fængslets skønhedsoase.

Konkurrencer og live-sendinger gjorde dagen endnu mere spændende. Gæsterne kunne dekorere deres egne cupcakes og dyste mod hinanden, både inde i fængslet og ude i friheden. Præmierne inkluderede muligheden for at tømme en NORMAL-butik på tid – forhåbentlig uden at blive anholdt.

MAXImal hos NORMAL i Fængslet i Horsens beviste, at selv et fængsel kan blive omdannet til en verden af skønhed, selvforkælelse og underholdning. Med et glimt i øjet og en smule fantasi blev det en dag, ingen vil glemme.

(Foto Jens Jessen)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024