Serie 4 Østbirk-Aale

Kampens spiller helt fortjent Kristian Valeur, sponsoreret af Vestjysk Bank

En rigtig vigtig kamp for begge hold da holdene med en sejr kunne rykke væk fra bunden og en mulig nedrykning.

Af Jakob Ulf

Allerede fra start viste Østbirk at de gik efter 3 point og dominerede ved at have bolden mest dog uden at det blev rigtig farligt.

Da der er spillet ca. 20 min. slår Aale en dybdebold som Østbirks målmand blot skulle sparke væk uden for feltet, men han syntes lige han ville drible lidt rundt hvilket resulterede i at Aales angriber pillede bolden fra ham og kunne sparke den i tomt mål 0-1 og det lugtede af katastrofe.

Heldigvis faldt Østbirk ikke sammen men forsatte med at have bolden men igen uden at det blev rigtig farligt.

0-1 ved halvleg

I halvlegen snakkede vi om at vi skulle blive ved at spille og tro på at det nok skulle lykkes.

Fem minutter inde i anden halvleg ændrede vi formation og 2 min. Senere kommer forløsningen 1-1 ved Kristian Valeur.

Vi forsatte med at have bolden og havde flere gode chancer til 2-1 vi skal dog hen til 78 min. Hvor vi får spillet Andreas Hauch i dybden og han kvitterede med en perle, langt hjørne stolpe ind og 2-1 til Østbirk.

Tre min. senere var Mathias Brass Skytte på pletten og lukkede kampen til 3-1 til Østbirk.

Fuld fortjent 3 point til Østbirk og det skal gå rigtig galt i sidste runde hvis Østbirk ikke er at finde i serie 4 næste sæson.