Silkeborg er ikke noget let modstanderNår der onsdag aften fløjtes op til kamp i Forum Horsens mellem hjemmeholdet HHElite og gæsterne fra Silkeborg-Voel, er der en meget jævnbyrdig kamp i vente. HHElite har gennem de seneste sæsoner haft et rimeligt godt tag på silkeborgenserne, men intet er sikkert når der skal kæmpes om to point i Horsens onsdag aften.

Af HH Elite. Foto Anita Kristensen

To sejre i de seneste to kampe er et godt udgangspunkt for træner Jan Leslie og hans tropper. Det var en stor overraskelse, at HHElite lammetævede København Håndbold i Forum Horsens, sidst der var hjemmekamp. Mindre var overraskelsen, da Holstebro blev besejret i søndags. Holstebro er uhjælpeligt sidst i Bambusa kvindeligaen, og der var absolut heller ikke spænding om kampens resultat søndag eftermiddag i Holstebro. Det blev til en ti målssejr til udeholdet efter en føring på syv mål ved halvtid.

Onsdagens modstandere fra Silkeborg-Voel har ligesom HHElite fået en blandet start på sæsonen. Det er blevet til otte point til klubben fra Søhøjlandet. Det er blevet til de forventede sejre over Ringkøbing, Skanderborg, Holstebro og to uafgjorte kampe med Århus United og København Håndbold. Kampene mod topholdene fra Esbjerg og Odense blev tabt klart og lidt overraskende blev det også til et nederlag mod sæsonens overraskelse fra Ajax København. Så kan man kun håbe på, at det er blevet til fire nederlag til Silkeborg-Voel, når onsdagens kamp i Forum Horsens er færdig.

HHElites nye spiller, den serbiske landsholdsspiller Marija Obradovic fik sin debut for de gulblusede i søndagens kamp i Holstebro, og med tiden vil hun blive endnu mere værdifuld for HHElite. En stærk bagkæde med skudfarlige spillere på alle pladser har givet horsensholdet den basis, der giver point i den sidste ende. Med en sejr over Silkeborg-Voel vil HHElite kravle op i den ende af tabellen, hvor man med rette kan tale om slutspil, når grundspillet på den anden side af julepausen er overstået. 

Kampen mellem HHElite og Silkeborg-Voel spilles onsdag d. 27. oktober kl. 19.00 i Forum Horsens, og med de glimrende resultater HHElite har haft i de seneste kampe, kommer der givetvis en del flere tilskuere end det har været sædvanen i de tidligere kampe i denne sæson. Møde op og støt de lokale spilleres vej mod slutspillet og kom gerne tidligt, så der kan skabes god stemning i hallen, allerede inden kampen fløjtes op. 
 

HH Elite

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021