Sir Elton John kommer til Horsens!Den 7. juni 2022 kan du opleve Elton John med hans 'Farewell Yellow Brick Road the final tour' på CASA Arena i Horsens! Det officielle billetsalg begynder 27. september 2021 i Danmark.

Det er med stor glæde, at Horsens & Friends kan offentliggøre, at Elton John kommer til Horsens med sin prisvindende Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour d. 7. juni 2022!

CASA Arena showet vil være det sidste show på tour i Danmark. Det vil samtidig være Eltons debut på CASA Arena, men anden koncert i Horsens. Første gang musikbyen fik besøg af Elton John, var 4. juli 2003, hvor han spillede koncert på Friluftscenen Lunden.

Borgmester Peter Sørensen som selv er fan af Elton John fortæller:

”Elton John i Horsens er en fantastisk nyhed. En absolut rock-legende, som har præget generationer og som har lavet utallige verdenshits, giver afskedskoncert på CASA Arena – så bliver det ikke større. Og et kæmpe skulderklap til Horsens & Friends for endnu engang at bringe et verdensnavn til Horsens.”

Claus Visbye fra Horsens & Friends som har stået i spidsen for at få endnu et verdensnavn til Horsens udtaler:

”Elton Johns stadion verdenstour 2022 offentliggøres på verdensplan i dag, og det er med stor stolthed at Horsens og CASA Arena er at finde på listen der blandt andet inkluderer byer som Paris, Milano, Frankfurt og Liverpool. 

Med et bagkatalog som tæller Your Song, Nikita, Rocket Man, Tiny Dancer, Yellow Brick Road, Circle Of Life, Candle In The Wind, Crocodile Rock, Bennie And The Jets og Don’t Let The Sun Go Down On Me, så har mange af Elton Johns sange været soundtrack til vores liv de sidste mange årtier. Når så Elton John udtaler, at det er det mest spektakulære show han nogensinde har sat op, ja så er man ikke i tvivl om, at det bliver stort, og der er bestemt er noget at se frem til! Det gør Horsens & Friends og vi er utrolig taknemmelige for, at dette kan lade sig gøre med opbakning fra sponsorerne i Horsens & Friends. ”
 

Horsens and Friends

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021