Skal dit næste køkkenprojekt være gør-det-selv eller all-inclusive?Nettoline guider dig til, hvordan du kommer i mål med et gør-det-selv køkkenprojekt. Du behøver hverken at være uddannet konstruktør eller tømrer for selv at montere dit nye køkken. Med Nettolines gør-det-selv-pakke sparer du både penge og sætter dit personlige præg på køkkenet

Drømmer du om at gå foråret i møde med et nyt, lækkert køkken til et lille køkkenbudget? Så kan gøre-det-selv være vejen til at opfylde køkkendrømmen. Inden du kaster dig ud i projektet, giver Nettolines forhandler i Gantrup Byggemarked dig sine tre bedste tips til, hvordan du kommer helskindet i mål med køkkenprojektet.

Nettoline er et dansk produceret køkken, hvor både medarbejderne i produktionen og konsulenterne i butikken sætter en ære i at levere høj kvalitet. I samarbejde med køkkenkonsulenten sammensætter du den køkkenløsning, der matcher dit køkkenbudget og din personlige stil. Dernæst kan du selv vælge mellem tre pakkeløsninger.

Som noget helt specielt giver Nettoline dig muligheden for at vælge mellem tre forskellige modeller: Måske vil du slet ikke røre en finger – en form for all-inclusive - og får forhandleren til at varetage monteringen. Måske vil du godt gøre-lidt-selv og får samlede skabs- og skuffeelementer leveret fra fabrikken. Eller vil du spare pengene til samling og montering og selv udføre og styre processen fra start til slut?

Mange betragter nærmest gør-det-selv som en sport, og ser det som en spændende og sjov udfordring selv at arbejde med værktøj og vaterpas. Og du kan trygt vælge at montere dit køkken selv. Nettoline følger altid dit gør-det-selv projekt til dørs:

- Vores kunder skal føle sig helt trygge ved at kaste sig ud i gør-det-selv løsningen hos os. Vores vejledninger er grundige, køkkenløsningerne er simple, og så er vi aldrig mere end et opkald væk. Vi lader ingen kunder i stikken – heller ikke gør-det-selv kunderne, påpeger Per Schmidt og Lisbeth Tollesdal fra Nettoline i Gantrup Byggemarked.

Uanset hvilken model, du vælger, så bliver alle elementer til køkkenet leveret i én og samme leverance direkte fra fabrikken inden for blot fem hverdage. Det betyder, at du ikke risikerer at mangle hverken en låge, et greb eller en vask, så du skal bruge flere weekender på at gøre det færdigt.

Nettoline i Gantrup Byggemarked giver tre tips til dig, der vælger at gøre det selv:

1. Sæt god tid af

Det er fedt at montere sit eget køkken! Og det er vigtigt at have både tid og håndværksmæssigt overskud på kontoen, når man kaster sig ud i at gøre det hele selv. Nettoline anbefaler, at du sætter et par dage af til projektet.

2. Mål grundigt op

Sørg for at være grundig i din opmåling til det nye køkken. Det er ofte her, hvor det driller! Vær især opmærksom på bordplademål og udskæring til kogeplade og vask. (PR-foto: Nettoline)

3. Hold styr på delene

Når du selv monterer dit køkken, er det vigtigt at holde godt styr på de forskellige låger og skruer. Sørg for at dele de forskellige elementer op i pakker, så du hele tiden ved, hvad du har, og hvad der skal bruges hvor.

Det er en særlig tilfredsstilledelse at vise det færdige køkken frem, når man har udført det selv. Denne enkle, men personlige køkkenløsning i serien Paris, koster kr. 30.883, - inklusive greb, men eksklusive vask, armatur, bordplade, hvidevarer og belysning.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021