Trailergaarden-Gantrup fejrer 20-års jubilæumHvad fremtiden bringer, kan ingen spå om, men en ting slår Allan fast – Trailergaarden-Gantrup sælger fortsat trailere og måske endda fra en afdeling mere.

I år er det 20 år siden, at Allan Buhl Hansen solgte sin første trailer fra gården på Gantrupvej 1 i Østbirk. Det, der startede som en hobbyvirksomhed, har grebet om sig, og Trailergaarden-Gantrup har de seneste 20 år været på noget af en vækstrejse. Fra at få 4 trailere hjem ad gangen i sin enkeltmandsvirksomhed, har Allan formået at skabe en forretning, der i dag sælger 4000 trailere om året, har 15 ansatte og 4000 m2 indendørs trailerlager fordelt på to afdelinger.

Af Mette Broager Lauritzen

Fra hobbyvirksomhed til A/S

Når man går fra hobbyvirksomhed til en virksomhed med flere ansatte og afdelinger i både Øst- og Vestdanmark, er det svært at nå det hele selv.

I starten drev Allan Trailergaarden-Gantrup som en hobbyvirksomhed ved siden af sit faste job som chauffør. Efter fire år med god gang i forretningen siger Allan sit job op og går all-in på at handle med trailere. Han kører det hele selv frem til 2010, hvor han ansætter sin første medarbejder til at hjælpe med salg og klargøring af trailere.

Med flere ansatte i både Østbirk og Slagelse, vælger Allan i 2017 at ansætte en daglig leder samt en værkfører, så han igen kan fokusere på det, han brænder for: at indkøbe trailere og sælge dem til skarp pris.

Frem til i dag er medarbejderstaben blevet yderligere forøget, så den i dag tæller 15 mand fordelt på de to afdelinger, salg, værksted, markedsføring og reservedele.

Den rigtige trailer til den rigtige pris

Helt tilbage fra starten i 2002 fokuserer Allan på at være til stede online og skabe gennemsigtighed i forhold til produkter og priser.

Som den eneste i trailerbranchen på daværende tidspunkt skilter Allan med sine priser på hjemmesiden. Det var uhørt dengang, og det falder heller ikke i god jord hos alle forhandlere. Derfor begynder Allan i 2009 selv at importere trailere og med stor succes.

Som både importør og forhandler er der ikke noget fordyrende mellemled, og Allan kan nu sælge trailere til en endnu skarpere pris end før.

I dag importerer Trailergaarden-Gantrup trailere fra flere forskellige europæiske trailerproducenter, der alle er nøje udvalgt på høj kvalitet til den rigtige pris. – Danskerne køber ind efter pris, så det er vigtigt, at vi har trailere af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, siger Allan.

20- års jubilæet markeres med åbent hus lørdag den 29. oktober fra 9-16.
Alle er velkommen til at kigge forbi og se det store udvalg af trailere og deltage i konkurrencen om en spritny trailer. Der serveres pølser, øl, vand og kaffe.
Fra den 9. – 29. oktober kører vi 20 dage med 20% på udvalgt tilbehør – gælder både i webshop og vores butikker.

Udvidelse af forretningen

I takt med at salget af trailere stiger, udvider Allan løbende forretningen. I efterdønningerne af finanskrisen, hvor mange virksomheder opererer ud fra et forsigtighedsprincip, vælger Allan at lancere en webshop og udvide virksomheden med en afdeling i Slagelse. – Man bliver jo nødt til selv at gøre noget, hvis man vil overleve, når det går ned ad bakke, fortæller Allan.

Allan har altid haft mange kunder rundt omkring i landet og især på Sjælland. Hver uge fra 2002 og frem til 2011 får Allan en vognmand eller venner og bekendte til at levere trailere på Sjælland. Da det lykkedes Allan at få en god aftale med en række trailerproducenter om direkte levering på Sjælland, slår han til og åbner afdelingen i Slagelse i 2011. I dag står afdelingen i Slagelse for ca. 1/3 del af opsætningen hos Trailergaarden- Gantrup.

I 2010 lancerer Allan en webshop, der gør det muligt for kunder i hele Danmark at handle med Trailergaarden-Gantrup direkte hjemme fra deres stuer. Noget, der især skaber omsætning under coronakrisen i 2020/2021.

Trailergaarden-Gantrup er også nået ud over Danmarks grænser og har i dag kunder fra både Grønland, Island, Færøerne, Norge og Sverige.

Et kig ud i fremtiden

For Allan har det været spændende at bygge Trailergaarden-Gantrup op og være vidne til virksomhedens udvikling fra 2002 til i dag, – jeg synes, det er spændende at se virksomheden vokse, og den er blevet meget større, end jeg nogensinde havde forestillet mig, fortæller Allan.

Mette Broager Lauritzen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023