Musikalsk mesterklasse i Søvind KirkeEn aften med Søren Okholm – fra Middelfarts musikskole til nationens største scener. Fredag den 25. august kl. 19-21

Af Jørn Kildall

Som en ung dreng i Middelfart opdagede Søren Okholm tidligt sin passion for musik. Med sin første musikundervisning i den lokale musikskole blev grundstenen lagt for en blomstrende karriere. Hans tidlige interaktion med musik førte ham til Det Fynske Musikkonservatorium, hvor han gennemgik en rejse fra en ambitiøs musikstudent til en dygtig og certificeret rytmisk sanger.

Fra Odense Teater til Danmarks topnavne

Sørens talent har ikke kun begrænset sig til studier. Som freelance sanger og musiker har han delt scenen med Danmarks musikalske elite - fra Lis Sørensen og Søs Fenger til moderne stjerner som Zididada og Søren Huss. Hans mange samarbejder vidner om en alsidig kunstner, der nemt kan skifte mellem forskellige musikalske stilarter.

Ikke kun udøvende, men også inspirerende

Foruden at være en fremragende sanger, har Søren også spillet en integreret rolle i den danske teaterverden. Med over 20 musicals under hans bælte som orkester- og korleder har han inspireret og vejledt utallige kunstnere rundt om i landet.

Forvent det uventede med Søren Okholm

Hver koncert med Søren er unik. Hans legesyge musikalitet sikrer, at publikum altid får en ny oplevelse. Fra pop og rock til jazz og soul, Søren bringer sin egen signaturstil til hver genre. Med en stemme der trænger direkte ind i hjertet, forbered dig på en aften i Søvind Kirke, hvor musikken virkelig taler.

Mærk Sørens musikalske magi og lad dig blive opslugt af hans passion. Reservér din plads i Søvind Kirke denne august og bliv en del af en uforglemmelig aften.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024