Sommersang og hjertevarme i Ørridslev Kirke(Privatfoto)

En hyldest til Sognepræst Anne Marie Vrangs 25 års tjeneste og hendes beslutning om at fortsætte sin rejse sammen med menigheden.

Af Jørn Kildall

Torsdag aften var Ørridslev Kirke centrum for både melodi og hengivenhed. Ikke alene var der en overflod af sangere til Sommersang, men også et væld af gode minder og forhåbninger for fremtiden.

25 års dedikation til Ørridslev og Vedslet

Med en karriere på 25 år i Ørridslev og Vedslet sogne trådte Anne Marie Vrang Poulsen frem for at dele nogle af de mest mindeværdige øjeblikke fra hendes tid som præst. En beslutning om ikke at markere denne milepæl blev ændret, da skæbnen kastede sin skygge med tabet af hendes elskede mand, Ole. Men som et vidnesbyrd om hendes styrke og hengivenhed besluttede Anne Marie at fortsætte med at tjene menigheden, et skridt, der blev mødt med varm opbakning fra menighedsrådene.

Mindernes summen efter solnedgang

Efter aftenens begivenheder var våbenhuset centrum for varm snak og samvær. Med glas fyldt med bobler og tallerkener fyldt med snacks blev aftenen forvandlet til en fejring af fællesskabet, fortiden og fremtiden.

På det ledsagende billede af et smilende Anne Marie, flankeret af Jan Veggebro og Karin Andersen ved det ikoniske monument på Ørridslev Kirkegård, bliver det klart, at denne menighed har meget at se frem til.

Fremtiden er lys med tro og sammenhold

Med en dedikeret præst ved roret og støttende menighedsråd ved hendes side, ser fremtiden for Ørridslev og Vedslet sogne lys ud. Her er til mange flere år med Anne Marie og hendes utrættelige engagement i fællesskabet!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023