Spejderlivet kalder: Sommerens afslutning og nye begyndelser(Privatfoto)

Peder Skrams Gruppe inviterer til aktivitetsdag i Vestbirk, hvor traditioner, samvær og naturglæde smelter sammen. Kom og oplev oprykning, tømmerflåde og bålhygge for hele familien.

Af Jørn Kildall

Sommerferien er ved at være slut, og spejderne fra Peder Skrams Gruppe starter op igen med de første møder i uge 34. Ledere og spejdere glæder sig over gensynet og den nye spejdersæson.

Aktivitetsdag i Vestbirk: Tradition og sammenhold

Men inden den nye sæson går i gang, deltager vi i årets aktivitetsdag i Vestbirk. Her vil vi traditionen tro afholde vores oprykning, inden aktivitetsdagen går i gang. På denne dag får spejderne mulighed for at rykke op i nye grader og styrke deres bånd til hinanden.
 

(Privatfoto)

Tømmerflåde og bålhygge: En oplevelse for alle

På aktivitetsdagen vil vi som altid stå klar med vores tømmerflåde, som man kan komme og få en tur på. Vi sørger også for lidt bålhygge for alle aldre. Tag jeres børn og børnebørn med til Vestbirk-øerne og få jer en hyggelig dag sammen.

Nysgerrig på spejderlivet?

Skulle I være nysgerrige på, hvad vi ellers laver som spejdere, og hvorfor det er så fedt at være spejder og være ude i naturen, så kom forbi og få en snak med os spejdere såvel som ledere. Vi er altid klar til at svare på jeres spørgsmål og dele vores passion for naturen og samvær.
 

(Privatfoto)

Spejderne Peder Skrams Gruppe

For flere oplysninger, tjek vores hjemmeside www.peder-skram.dk/. Tag del i et fællesskab, hvor tradition, udforskning og hygge står i centrum. Vi glæder os til at se jer!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023