Sponsorkroner på vej til idrætten i HovedgårdUdover Hovedgård G.H.T. og Hovedgård I.F støtter energiselskabet OK omkring 2.400 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK.

Hovedgård G.H.T. & Hovedgård I.F har igennem deres sponsoraftale med energiselskabet OK fået udbetalt over 45.000 sponsorkroner

Af OK

Der er et stort sponsorbeløb på vej til håndboldklubben Hovedgård G.H.T. og fodboldklubben Hovedgård I.F, der med foreningernes sponsoraftale med OK kan se frem til ekstra støttekroner i foreningskasserne.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til de to foreninger. I stedet for sponsorchecks på 34.898 kroner modtager Hovedgård G.H.T. og Hovedgård I.F nu tilsammen hele 45.366 kroner. 

Vil man støtte Hovedgård G.H.T. og Hovedgård I.F, kan det derfor godt betale sig at tanke hos SuperBrugsen Hovedgård. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

”Vi er rigtigt glade for aftalen med OK. For en lille klub som vores, der ikke har så mange kræfter til at gå ud og finde nye sponsorer, ligger der en tryghed i at vide, at der er et tilbagevendende beløb. Vi vil blandt andet bruge støtten fra OK på at tage til Brørup Cup i påsken. Så fylder vi en bus med glade børn og gør det til en social begivenhed. Ellers går pengene til tøj og materialer”, siger formanden for Hovedgård G.H.T, Jesper Tønder.

OK og Brugsen udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort, via OK's app eller ApplePay. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK

Hovedgård G.H.T. og Hovedgård I.F er to ud af cirka 2.400 klubber og foreninger, der har en sponsoraftale med OK og dermed nyder godt af støtte fra OK. Frem til og med maj 2022 øger det danske energiselskab endda sponsorstøtten med 30 procent til alle klubber og foreninger med en eksisterende OK-kortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Lignende artikler

OK

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021