Stor lokal opbakning til Røde Kors-frivilligeDer blev samarbejdet på kryds og tværs, da lagkagerne skulle lægges sammen og pyntes, men der blev også tid til megen hyggesnak, hvilket var en væsentlig del af formålet med frivilligfesten i Røde Kors Horsens Nord.

Et halvt hundrede frivillige i Røde Kors Horsens Nord mødtes for nylig i Grumstrup Forsamlingshus til den årlige frivilligfest, hvor bestyrelsen takker de frivillige for de mange timer, de lægger for dagen til glæde for mange familier, børn og unge, der er målet for flere af Horsens Nords aktiviteter.

Af Gudrun Andreasen

Ud over at sige de frivillige tak er formålet med frivilligfesten også, at de frivillige skal møde kollegaerne fra de øvrige aktiviteter, så de alle får et godt kendskab, hvad der arbejdes med i de forskellige tilbud, som Røde Kors Horsens Nord arbejder med.

Derfor var dagen et mix mellem sociale aktiviteter som gruppevis lagkagefremstilling og sangskrivning.
 

Bagefter blev lagkagerne sat på buffet-bordet, så alle kunne teste de lokale bagere.

Støtte fra lokale sponsorere

Ud over den verbale tak var der gaver i lange baner – gaver der blev fordelt gennem bankospil. Her havde mange virksomheder i området bidraget med sponsorgaver. De kom således fra: Spectrum i Østbirk, SuperBrugsen i Østbirk, Fodplejer i Østbirk, Milanos Grill i Hovedgård, Restaurant Pejsegården i Brædstrup, Tvingstrup Autoservice, Nordal i Søvind, Østbirk Autoteknik, SP Foder i Østbirk, Skanderborg Produkt, Netto i Østbirk, Pizzariet i Østbirk, Valeur i Østbirk, Kagehuset i Hovedgård, Super Brugsen i Gedved, Søvind Daglig Brugs, Østbirk Apotek, Frisør R i Østbirk, Din Kosmetiker, Blomstergartneriet Hovedgård, Gårdmuseet Stjernholm og Aktivitetscenter Brædstrup.

- Vi er sponsorerne stor tak skyldig for den flotte opbakning til vores lokale Røde Kors-afdeling. Det betyder meget at mærke denne anerkendelse af det arbejde, vi udfører, siger formanden Gudrun Andreasen.
 

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024