Stort blues-setup i Kattrup(Foto Jens Jessen)

De gode musikarrangører i Kattrup kunne lørdag aften invitere indenfor til en blueskoncert med stort internationalt snit. Her stod de kommende blues-stjerner side om side på scenen i Kattrup forsamlingshus.

Af Jørn Kildall.  Foto Jens Jessen

Det som ramte Kattrup, var den omrejsende Blues Karavane som er en tysk blues-institution, der siden begyndelsen for 17 år siden, hvert år tager rundt på de europæiske scener og præsenterer morgendagens bluesstjerner.

Gunni Mogensen som er formand for blusen i Kattrup kunne fortælle at dette var den største tekniske opsætning de havde haft i forsamlingshuset. Man havde været nødt til at hyre to professionelle lydfolk ind, da der var tale om international blues fra øverste hylde.

(Foto Jens Jessen)

På scenen stod der ikke mindre end fem forskellige nationaliteter, Danmark. USA, Belgien, Frankrig og Italien, som igen viser at bluesmusikken ikke kender til grænser eller nationaliteter.

Kattrup Forsamlingshus var desværre ikke fyldt helt op og om det skyldes efterårsferien eller at folk passer på deres penge må stå som et åbent spørgsmål, men aftenens koncert var alle andre punkter meget vellykket. Der havde der været fællesspisning inden koncerten og der blev lagt bunden til den hammergode stemning som gennemsyrede forsamlingshuset.

Til sidst kommer der lidt malurt i bægeret, for arrangørerne var i gang med planlægningen af en julekoncert, men kan mærke at folks lyst til at bruge penge på kultur er for stærkt nedadgående. Derfor venter man med at afholde næste koncert til en gang i det nye år.

(Foto Jens Jessen)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023