Strikkedamer, der gør en forskelDer var engang, hvor Østbirk Præstegård hver eneste onsdag i tidsrummet 14.00 – 16.00 var fyldt af damer. Damer, der snakkede – sang fællessange – drak kaffe – stikkede og hæklede. Og der var også nogle damer, der strikkede derhjemme og blot afleverede de strikkede sager så vi kunne sælge dem her i Præstegården. 

Vi kan ikke mødes og forsamles – så der strikkes ikke længere henne i Præstegården. Men det har ikke fået strikkedamerne til at ligge strikkepindene på hylden – slet ikke. Der strikkes nu på livet løs derhjemme af alle strikkedamerne.

De strikkede sager bliver så afleveret i Præstegården, hvor de som altid sælges til billige penge.

Der er så mange fine sager: Børnetrøjer. Tæpper. Køkkenklude. Grydelapper. Gæstehåndklæder. Halstørklæder. Vanter. Huer. Halsedisser osv. 

Pengene går til Varmestuen i Horsens. (I såvel 2019 som 2020 fik Varmestuen i Horsens 20.000 kr.) Samt skolegang til to piger i Indien.

Det er så fantastisk – jeg er så stolt af alle strikkedamerne.

Det store beløb der strikkes hjem, kan kun lade sig gøre – fordi at der er omkring 30 strikkere, der bruger mange, mange timer på at lave alle de lækre ting. Og fordi at vi får alt garnet sponsoreret. Har du rester af garn? Har du noget, du ikke får strikket færdig? Da giv det til os. Vi modtager med tak i Østbirk Præstegård.

Præstegården er normalt åbent tirsdag, onsdag, torsdag og fredage i tidsrummet 8.00 – 16.00 så kik forbi! Kik forbi, hvis du har strikket noget du vil give til den gode sag. Kik forbi, hvis du ønsker at strikke med men mangler garn. Kik forbi, hvis du har garnrester du vil give – eller kik ind og se om der er stikkede sager du kunne have lyst til at købe. Og køber du en trøje til dit barnebarn og trøjen ikke ”falder i god jord” – så kom og byt den til andre varer. Vi har også gavekort af 100 kr. 
 

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021