Svær opgave venter HH Elite i ViborgFoto Anita Kristensen

Onsdagens kamp på udebane mod Viborg HK er en af sæsonens absolut hårdeste opgaver. Viborg ligger som vanligt i top fire i dansk håndbold, og Viborg Stadionhal har i mange år været en stort set uindtagelig fæstning for holdet fra domkirkebyen. Ud over deltagelse i Bambusa-kvindeligaen spiller Viborg HK også med i European League i håndbold, hvor de i den just forgangne weekend var en tur i Ungarn for at møde den ungarske nummer fire Vaci. Det blev til en snæver sejr til Viborgenserne, og med den i ryggen venter stjernerne fra Viborg på HH Elite onsdag aften.

Af HH Elite, foto Anita Kristensen

HH Elite har fået en helt umulig start på turneringen efter julepausen. De to første kampe mod Ajax København og Herning/Ikast blev aflyst på grund af Covid-19 smitte hos HH Elite. Årets først kamp på halgulvet var mod Randers på udebane, og det blev til en forsmædeligt nederlag til et Randershold, der kæmpede en vis del ud af bukserne, imens HH Elite lavede tekniske fejl på samlebånd,

Det skulle der så være rådet bod på i hjemmekampen mod Nykøbing Falster Håndbold, men det blev heller ikke til noget. Nu var det falstringerne, der havde en stribe Covidsmittede spillere i deres trup. Altså er det først onsdag HH Elite har mulighed for at vise fans og trænere, at kampen mod Randers var en enlig svale, og niveauet på banen er milevidt højere end det, der blev vist i Randers for fjorten dage siden.

Foto Anita Kristensen

For både Laura Damgaard og Majbrit Toft Hansen bliver det et møde med den klub, de repræsenterede i sidste sæson, og mon ikke de begge to er tændt på at vise Viborg træner Jakob Vestergaard, at det var en fejl at de fik langt flere minutter på bænken, end de fik på banen i deres sidste sæson for de grønblusede i Viborg.

Den nyeste HH Elite spiller Kristin Thorleifsdottin fik sin debut for horsensholdet på sin gamle hjemmebane i Randers men det var ikke en debut hun vil tænke tilbage på med glæde. Hun var akkurat som sine holdkammerater milevidt fra det niveau, hun havde vist i sin tid i Randers, hvor hun var topscorer og en af de meget dominerende spillere for randrusianerne. I Viborg får både hun og hendes holdkammerater mulighed for at rejse sig ved det træ, de var væltet ved. Det vil dog nok være lidt naivt at tro, at HH Elite uden videre kan medbringe to point i bussen vestover efter onsdagens kamp, der starter kl. 19.30.

Lignende artikler

HH Elite

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023