Svær opgave venter HH Elite onsdag aftenNår Ikast håndbold kommer på besøg i Forum Horsens onsdag kl. 18.30, venter sæsonens hidtil største opgave for HH Elite. Modstanderne er blandt de tre hold, eksperterne venter vil sidde på medaljerne, når sæsonen er overstået. Det er dog så langt fra ensbetydende med at HH Elite liger sig fladt ned inden kampen. Der er lidt, der skal gøre godt igen efter en katastrofal anden halvleg i udekampen mod Silkeborg-Voel.

Af Peter Troelsen (DJ)

”Det er et særdeles stærkt hold Ikast har med til Horsens. Det er ikke forkert at kalde Ikast Håndbold for et komplet hold. De dækker godt op og de er stærke i kontrafasen. Vi får hænderne fulde i vores bestræbelser på at vinde kampen. For det satser vi på at gøre”, konstaterer HH Elites træner Jan Leslie

Hvis kampen mod Ikast skal ende med en lykkelig slutning, skal horsensholdet have fat i de glimrende takter fra Randerskampen, hvor randrusianerne blev sendt hjem med et kæmpenederlag, og HH Elite viste hvilket potentiale, spillerne råder over, når alting spiller i både forsvar, kontra og i det etablerede angrebsspil.

”Vi har kigget lidt på vores seneste kamp mod Silkeborg-Voel og vi skal have flere gode minutter i løbet af kampen end vi havde i Silkeborg. Der skal luges ud i antallet af fejl, hvis vi skal have bare en lille chance mod et velspillede Ikast hold, og det har vi trænet på siden vi var i Silkeborg. Om det er nok, vil vi kunne få svar på efter kampen onsdag”, fastslår Jan Leslie på kanten af en træningssession.

HH Elite har været slemt ramt af skader i starten på sæsonen 2022-2023, og der sidder stadigvæk spillere ude med alvorlige skader, og flere af spillerne på bærende pladser på holdet har været ramt af mere eller mindre alvorlige skader. Til onsdagens kamp ser det stadigvæk ikke godt ud på skadesfronten, hvor der ikke har været trænet almindeligt i tiden siden sidste turneringskamp. Dog har der været landsholdspause, og klubbens fire landsholdsspillere har været fraværende til den daglige træning, og det har betydet meget få spillere i den ordinære træning.

”Når vi har spillere, der spiller uden at være helt i orden, betyder det få mennesker til træning og landskampspausen betyder også fravær af nogle af vores støttespillere. Det er en træners lod, når man spiller med i en af verdens bedste håndboldligaer. Vi må få det mest mulige ud af vores træfninger og håbe på, at sundhedssektoren gør, hvad de kan med de spillere, der ikke helt er klar til fuld belastning til kampene. Det vigtigste er trods alt, at de kan spille kampene og sørge for at blive klar til fuld belastning i et tempo, der passer til deres skaders omfang”, men er Jan Leslie, der kender betingelserne for en toptræner fra sine mange år i toppen af europæisk håndbold.

Også i Ikast er der mange spillere væk fra træningen på grund af landsholdssamlinger. Det danske landshold har lagt beslag på hele fem spillere i form af Sarah Iversen, Trine Mortensen, Simone Pedersen, Emma Friis og Cecilie Brandt. Der er to spillere med det svenske landshold, Jessica Ryde og Emma Lindquist, og Stine Skogrand er med det norske landshold. Ud over disse landsholdsspillere råder Ikast Håndbold over dansk håndbolds største talent. Julie Scaglione har allerede fået sin debut på landsholdet på trods af sin unge alder. Den 18-årige venstre back er sammen med Emma Friis de to største danske profiler på Ikast Håndboldholdet. De må derimod se langt efter den talentfulde højre back Alberte Ebler, der er løbet ind i en skade. Alt i alt Ikast Håndbold en frygtindgydende størrelse, så der skal fuld koncentration på hvis HH Elite har ambitioner om at få point i onsdagens kamp, og det har de.
 

Lignende artikler

Peter Troelsen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022