Teater i hele HorsensFoto: Jens Jessen

Weekenden 17.  19. september stod I teatrets tegn da Horsens Teater Festival bød på masser af forestillinger i hele byen, og avisens fotograf var ude og indfange stemninger fra nogle af forestillingerne.

Af Jørn Kildall, foto Jens Jessen

Horsens Teater Festival havde et utal af forestillinger fordelt på 14 spillesteder i byen, og der var noget for alle aldersgrupper.

På Fængslet i Vestsalen indfangede vores fotograf flotte dansebilleder fra danseforestillingen A Rebel Never Dies, som handlede om oprør, hvor Greta Thunberg, Pussy Riot, De Gule Veste, Hong Kong Riots var en del af temaet for forestillingen.

Foto: Jens Jessen

Samme sted blev den meget ærlige og helt-tæt-på forestilling Under Huden – Om Døden, Sorgen Og Savnet opført af MÆRKVÆRK. En stærk og meget sanselig forestilling om døden, sorgen og savnet.

På Kulturstationen spillede Lillebitte Kæmpestor, som var en musikalsk rejse, hvor man sammen med børnene undrede sig over alt det, der er lillebitte, alt det der er kæmpestort og alt derimellem.

På Horsens Byskole i Multisalen skabte forestillingen Aftryk en legende, visuel og musikalsk opdagelsesrejse for de allermindste.

Foto: Jens Jessen

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021