Tennis indendørs er for alleHos Østbirk Idrætsforening spiller man tennis hele året og når efteråret banker på, rykker træningen indendørs i den nye multihal.

Tirsdag aften havde tennisafdeling indbudt til introduktion for voksne, hvor man lærer de helt grundlæggende teknikker i tennis spillet.

Fremmødet var ikke imponerende – to var mødt op foruden to trænere, men det betød også at de fik fuld opmærksomhed.

Træner Kaj Anius begyndte med at vise hvordan man holder en tennis ketcher korrekt. Det er ikke så enkelt som man tror, men de nye fik hurtigt fat i principperne. Indendørs bruger man til træning større og mere bløde tennisbolde som ikke flyver så hurtigt. Til at begynde med var træningen at få føling med ketcher og bolden – det var sværere end man regner med, men der var store smil på alles ansigter.

Sammen fik man stillet net op på badmintonbanerne som er rette størrelse når tennisbolden ikke flyver så hurtigt. Inden længe var der fuld gang i træningen og trænerne fik justere og fjernet de værste unoder og rettet teknikken.

Ja, pludselig gik det meget lettere, men der er lagt op til eliten og tennis kræver mange års træning for at blive rigtig god. Men det var ikke derfor man var kommet til træning – det var for at få sig rørt og have det sjovt.

Fra trænerne lyder der en opfordring til at møde op tirsdag eller torsdag aften klokken 20 og prøve om tennis skulle være noget man kunne tænke sig at spille. I sommerhalvåret foregår spillet ude på ØIF’s to flotte baner.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021