Troels Bering gæster BirkeboMedlemmerne af Østbirk og Omegns Pensionistforening få nu muligheden for at opleve kendis-præsten Troels Bering fra Søvind som er en kreativ sognepræst med masser af talent, og senest har man kunnet opleve ham i tv-udsendelserne LEGO Masters.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Troels Bering er et spændende bekendtskab. Han er en stor mand, med stort skæg og vildt hår og med flotte tatoveringer på armene. Han er måske ikke lige det billede som alle har af en sognepræst, men hvordan skal en sognepræst egentlig se ud? De skal vel afspejle det samfund vi lever i?

Troels er et kreativt menneske og som arbejder trygt og hjemmevant indenfor mange områder. Han er musiker og sanger, arbejder som skuespiller, laver radiodramatik og små videofilm. Men mest kendt er han fra LEGO Masters hvor han medvirkede i TV-2 anden sæson af programmerne, og han nåede langt frem i konkurrencen inden han og kammeraten måtte sendes hjem.

Ved foredraget onsdag 25. januar klokken 14 på Birkebo i Østbirk, vil Troels Bering fortælle om hvordan det var at være medvirkende i LEGO Masters. Her får tilhørende et eksklusivt kig med bagom tv-optagelserne og historier om det der er ikke blev bragt i bedste sendetid.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024