U11 Håndboldpiger afslutter fantastisk sæson i Djurs SommerlandEn uforglemmelig dag med kammeratskab, forlystelser, og hyggelig maddeling, er den perfekte afslutning på U11 pigerne fra Østbirk IF's vindende sæson.

Af Jørn Kildall

En sæson med succes

Det har været en sæson, der vil være i erindringen for U11 håndboldpigerne fra Østbirk IF i mange år fremover. Begge hold markerede sig som de bedste i deres puljer, mens AA-holdet fortryllede alle med deres indsats og færdigheder, og endte som nr. 6 til DM.

Efter en lang, intens, og prøvende sæson, var det tid til at fejre deres succes og samhørighed med en fantastisk tur til Djurs Sommerland. Og hvad er bedre, end at dele denne specielle dag med deres kære søskende og forældre.
 

En dag fyldt med oplevelser og fællesskab

Dagen i Djurs Sommerland var alt, hvad de håndboldglade piger kunne ønske sig. De tog imod alle forlystelser med åbne arme og skinnende øjne. Det var ikke kun børnene, der prøvede forlystelserne, men også de voksne fik prøvet nogle af de adrenalinfyldte rides. Nogle viste sig at være lidt mere modige end andre.

Mellem rutschebaner, karruseller og alle de andre fantastiske forlystelser, tog forældrene tid til at lave både frokost og aftensmad, lige i hjertet af parken. En lækker buffet af hjemmebagte kager blev også sat frem til en sød afslutning på måltiderne.
 

Stemmer fra dagen

"Det var fedt, at vi alle sammen var sammen i Djurs, og riverrafting var fedt. Det var hyggeligt, at vi spiste pølser og brød sammen," udtaler Laura, en af spillerne, med et stort smil på læben.

Fra Clara, en anden spiller, lød det: "Det var fedt, at alle var med og at ingen gik alene. Desuden var det dejligt, at der intet pres var på en, hvis der var en forlystelse, man ikke ville med i. Det var en meget hyggelig tur. Især da vi fik pølser og brød."

Næste sæson er lige om hjørnet

Holdets træner, Anna Nis-Hansen Kronborg, oplyser at træningen starter igen i uge 33. Og hvis du er interesseret, er du altid velkommen til at komme og prøve at være med. Det har været en fantastisk sæson for Østbirk IF's U11 piger, og de ser frem til en endnu bedre sæson i det kommende år.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023