Udendørs fodbold (næsten) året rundt i Østbirk og HovedgårdDer har været gang i entreprenørmaskinerne på arealerne ved både Østbirk og Hovedgård Idrætsforeninger i nogle måneder nu. Grunden er at man snart er ved at være færdige med at anlægge kunstgræsbaner ved klubberne, projekter som blev fremskyndet i begyndelsen af Corona-krisen, så der kunne kom gang i beskæftigelsen.

Entreprenør Jens Jørgensen og formand for Østbirk IF’s fodboldafdeling Kim Nielsen fortæller, at der i uge 49 kommer nye fodboldmål til kunstgræsbanerne i Østbirk og at man så småt er ved at være færdige, selvom der mangler lidt småting endnu.

Lige nu er man i gang med at anlægge fliser og lave muldreguleringen omkring banerne, som allerede er stribet op og som ser flotte og indbydende ud.

Anlæggelsen af banerne i Østbirk begyndte omkring 1. oktober og entreprenør Jens Jørgensen kunne fortælle at man fandt nogle huller fra oldtiden – noget man næsten altid finder i Østbirk når der bliver gravet og Horsens Museum havde også folk ude og kigge på det. Men det var ikke noget som forsinkede arbejdet.

Med de nye kunstgræsbaner kan fodboldspillerne forlænge udendørssæsonen noget man har ventet længe på i klubben, men nu sker det endelig.

I skrivende stund ved vi endnu ikke hvornår de nye baner i Østbirk og Brædstrup bliver officielt indviet, men formand for ØIF Fodbold Kim Nielsen vil holde os orienteret når man ved mere.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021