Verdens bedste læsereJørn Kildall, redaktør Østbirk Avis Østjydsk Avis

Hos Østbirk Avis Østjydsk Avis har vi, synes vi selv, verdens bedste læsere. Selvom vi lever i en tid med masser af elektroniske medier, så har den trykte avis stadig sin plads i medielandskabet.

Af Jørn Kildall, redaktør

Avisen er ikke envejskommunikation – nej, snarere tværtimod. Og det er her verdens bedste læsere kommer ind i billedet.

Det er dig – som læser – som er vores øjne og ører. Østbirk Avis Østjydsk Avis dækker et kæmpestort geografisk område på 800 km2 og med 2½ personer til at dække det, så fanger vi ikke alt som foregår.

Vi får tilsendt tekster, fotos og arrangementer hver dag fra vores læsere og det vil jeg gerne sige stor tak for. Som lokalt medie modtager vi hundredvis af pressemeddelelser hver uge og det er ikke meget som når frem til avisens sider, da det som regel ikke har lokal interesse eller oprindelse.

Derfor er vi afhængige af at vores læsere fortæller hvad der foregår i deres lokalområde, og jeg håber på at endnu flere vil være med til at bidrage med historier, små og store, så vi kan bringe de historier som, fortæller om vores område.

Du er altid velkommen til at sende en e-mail, kontakte os på hjemmesiden, Facebook eller ringe til os i kontortiden. Vi hjælper altid med at sætte teksterne op, inden de ender i avisen. Så, hold dig ikke tilbage!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021