Vestbirk Forsamlingshus

Lokalnyt

Blive klogere på hjertestart

14. august 2023
Mød op i Vestbirk Forsamlingshus den 22. august kl. 19 og lær mere om livreddende førstehjælp ved hjertestop - få en demonstration af AED og byens nye hjertestarter.
Lokalnyt

Tue West elsker Vestbirk

28. februar 2023
Tilbage i oktober 2022 ringede telefonen en dag hos Kim Holst, der er medlem af bestyrelsen i Vestbirk forsamlingshus.
Lokalnyt

Crowdfunding for Vestbirk Forsamlingshus

28. februar 2023
I efteråret var der optræk til panik i Vestbirk. De stigende energipriser spiste i foruroligende hast den i forvejen ikke alt for store kassebeholdning. Hvis der ikke skete noget snart, ville en lukning være nært forestående.
Lokalnyt

Har Vestbirk en fremtid som levende landsby?

5. februar 2023
Det er måske en dramatisk overskrift? Men der er også alvor bag den, for de seneste års pandemi efterfulgt af krig, kriser og voldsom inflation har sat sine aftryk alle steder i samfundet og også på Vestbirk.
Lokalnyt

Borgermøde om Vestbirk forsamlingshus

3. oktober 2022
Baggrunden for borgermødet ganske dyster, og derfor gjaldt om at sørge for at humøret bland de ca. 50 fremmødte medlemmer af forsamlingshuset steg et par grader. Der blev derfor lagt ud med først sangen ”Septembers himmel er så blå” og dernæst en fotokavalkade over tidligere aktiviteter og arrangementer i og omkring forsamlingshuset. Der var rigtig mange goder minder der blev vakt.
Lokalnyt

Er forsamlingshusene på vej til at blive frosset ud?

27. september 2022
I Horsens kommune er der i omegnen af 25 forsamlingshuse spredt rundt i de mindre bysamfund. Hvert forsamlingshus er samlingssted for aktiviteter og fester for områdets beboere, og skaber dermed grundlaget for sammenhængskraften og det sociale fællesskab der er i de mindre samfund.
Lokalnyt

Loppemarked i Vestbirk Forsamlingshus

9. november 2021
Lørdag var der atter fyldt med gode sager i Vestbirk Forsamlingshus efter en meget lang pause – og de mange biler på p-pladsen fortalte at her var mange kunder.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023