Vil du også se flere fotos?Se endnu flere fotos fra vores artikler på Facebook - www.facebook.com/OstbirkAvisFoto (Foto Jens Jessen)

Avisens fotografer tager mange fotos hver eneste uge og som redaktør har man den svære opgave at udvælge hvilke som skal med i den trykte avis… og tro mig, det sker ofte at jeg må udlade små perler eller overraskende billeder fordi der ikke er plads i avisens spalter til dem. Derfor har vi lavet en Facebook-side hvor vi præsenterer de fotos som ikke fik plads i avisen.

Af Jørn Kildall, redaktør

Jeg ved det! Denne artikel er ananas i egen juice, men de hårdtarbejdende fotografer fortjener at få deres arbejde anerkendt og at flere ser hvad de laver. De kommer ikke sovende til deres resultater!

Som avis er det vores opgave at dække små og store historier i det meget stort dækningsområde – som er på 800 km2 og der er rigeligt at se til. Det betyder at der også bliver taget mange fotografier af livet i vores lokalområde. 

Fotograferne har et helt særligt øje for detaljer og for usædvanlige hændelser, og det lykkes dem ofte at få flotte pletskud i kassen. Derfor sidder jeg ofte som redaktør (og fotograf) og ærgrer mig over at der ikke er plads til alle de gode fotos. Vi kunne sagtens få plads til dem alle, men så blev avisen til et billedblad.

For at vise fotografernes flotte arbejde har avisen oprettet en ny Facebookside – Østbirk Avis Foto hvor vi udstiller fotos som ikke nåede med i artiklerne. Selvom billederne er på en Facebookside kan man stadig se dem, selvom man ikke er på Facebook. Gå ind på denne hjemmeside og nyd fotografernes flotte arbejde: www.facebook.com/OstbirkAvisFoto

Når du alligevel er inde og se fotos, så vil vi blive glade for at du klikker på ”Synes Godt Om”, så endnu flere kan få glæde af de flotte fotos.


Se masser af fotos på vores fotoside...
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024