Water of Life i spændende samarbejdeTheis Hansen foran en af de spændende hylder i butikken, Water Of Life, i Bredgade i Brædstrup. (Arkivfoto)

Den hyggelige specialbutik, Water Of Life, i Brædstrup er kendt for sit høje faglige niveau og sit store udvalg af spiritus og specialøl. Indehaver Theis Hansen har indgået en aftale med Vin Og Vin-kæden, så butikken bliver kraftig opgraderet på hele vinsortimentet.

Af Jørn Kildall

Theis Hansen og Vin Og Vin har allerede haft et samarbejde kørende, men med den nye aftale knytter man sig endnu tættere sammen, og Water Of Life kan drage store fordele af samarbejdet med den landsdækkende kæde.

Allerede om kort tid vil man opleve at vinsortimentet i butikken i Bredgade bliver udvidet med endnu flere kvalitetsvine. Theis Hansen er allerede godt i gang med forberedelserne og fortæller:

- Jeg er ved at få sat nye hylder op til de mange nye kvalitetsvine i vores showroom og fredag 25. marts har vi ’Grand Opening’ hele dagen fra vi åbner klokken 10 og alle er velkommen til at kigge ind se på varerne.

Theis Hansen forventer også at der kommer endnu flere vinsmagninger og vinmiddage på hans i forvejen flotte program. Husk at følge Water Of Live på hjemmesiden eller Facebook.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023