100-årig fremviste både kurver og formerDet smukke efterårsvejr lokkede hundredvis af bilentusiaster og gratulanter til p-pladsen foran Hotel OPUS i Horsens, da Horsens Automobil og Motorklub, en anelse forsinket, kunne fejre klubbens runde dag med masser guf til øjnene.

Af Jørn Kildall. Fotos Jens Jessen og Jørn Kildall 

Den officielle fødselsdag er 7. marts, men grundet Corona-situationen måtte HAMK udsætte festligheder og søndag 26. september var der inviteret til stor fødselsdagsfest ved OPUS.

Her var masser af nostalgi, fede biler, pølsevogn og et par rally-simulatorer som blev flittigt benyttet af børn og voksen.

Østbirk-rally var også med

Når HAMK arrangerer løb er det næsten altid med besøg af de to flotte Volvo 242 Turboer fra Østbirk som ejes af henholdsvis Christian Fisker og Tom Lindstrøm.

Allerede før der var åbent strømmede gæsterne til, lokket af det flotte sensommervejr, for at tage de mange flotte former i øjesyn, for at sparke dæk og få talt om olie, hestekræfter, historiske biler og nyde det gode selskab.

Her var Porsche, Chevrolet Corvette, AC Cobra, Morgan, Ford Escort, Golf, Peugeot og listen var lang. Der kunne tælles mindst 40 flotte biler på pladsen foran OPUS og kameraerne og telefonerne var på overtid for den 100-årige har fundet det allerbedste frem til gæsterne, smukke klassiske rallybiler som bare stod og ventede på at blive fotograferet.

Jubilæumsdagen blev sluttet af med en indbudt reception for udstillerne og medlemmer af klubben, samt for inviterede fra Dansk Automobil Sports Union, de lokale myndigheder og øvrige samarbejdspartnere for Horsens Automobil & Motor Klub.

Sæsonen for rallysporten går på hæld og mange skal tilbringe vinteren, ikke i hi, men hjemme på de mange værksteder, så de glinsende skønheder atter kan stå klar og toptunede når rallysæsonen 2022 begynder.

Tillykke med de første 100 år til Horsens Automobil og Motorklub.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024