2000 personer flygtet fra FÆNGSLETFoto Jens Jessen

I weekenden afholdt man Reborn OCR Prison Escape – Fængselsflugt – hvor ca. 2000 personer var mødt op for at udfordre sig selv fysisk lørdag og søndag.

Af Jørn Kildall, foto Jens Jessen

Lørdag skulle eliten flygte fra FÆNGSLET, men flugten var fyldt med forhindringer som armgang, balance, kravle, kaste og bære. Der var ruter på 4 km, 8 km og sågar The Double på hele 16 km.

Alt efter distancen var der mellem 22 og 30 forhindringer som skulle passeres på ruten. Hvert løb begyndte med, at man skulle flygte fra fængselscellen, hvor Reborns soldater jagede deltagerne kærligt ud på ruten.

Foto Jens Jessen

Af forhindringer kan nævnes små mørke kasser pigtråd der skulle kravles under med ild buldrende over deltagernes hoveder, passage gennem iskoldt vand og kravle gennem tungt mudder. Der var rigeligt med udfordringer til deltagerne.

Løbet var for alle uanset fysiske niveau, men tørt tøj var nok det vigtigste da der var meget vand og mudder som skulle passeres.

Søndag var den familievenlige udgave hvor børn, børnebørn og deres familier kunne prøve udfordringerne som var beregnet til de yngste.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023