Artur er grøn i hjertetDen corona-forsinkede prisoverrækkelse fandt sted lørdag i forbindelse med en serie 3-kamp. Her ses indstilleren, Jakob Ulf Pedersen, prismodtageren Arthur Holm og giveren Jens Norup Simonsen, formand for Østbirk Idrætsforening.

Arthur Holm blev lørdag hædret med prisen: Årets unge-leder i Østbirk Idrætsforening. Med to serie 3-hold som kulisse, modtog Arthur Holm lørdag Østbirk Idrætsforenings pris: ”Årets Unge-leder 2020”. 

Arthur er i en alder af 14 år en betroet medhjælper på ØIF’s serie 3- og serie 5-hold. Han sørger for fyldte vanddunke, pumpede bold, klargøring af omklædningsrum før kamp, og har styr på antal bolde, både før og efter træning. Så han sørger for, at seniorspillerne kan nyde en semi-professionel tilværelse som fodboldspiller i Østbirk.

Den indsats har formanden for fodboldudvalget, Jakob Ulf Pedersen, ønsket at præmiere ham for og indstillede ham derfor til prisen ”Årets Unge-leder” i Østbirk Idrætsforening – en indstilling som bestyrelsen efterfølgende fulgte, og lørdag blev prisen endelig – efter lang Corona-nedlukning - overrakt som optakt til serie 3-kampen på Trailergården Gantrup-Arenaen.

Ud over arbejdet med seniorafdelingen, har Arthur Holm hjulpet med salg af fyrværkeri og klargøring af den nye kunststofbane med mål og net, og han skal om et par uger være hjælpetræner i fodboldskolen, foruden han selvfølgelig også selv spiller fodbold.

- Arthur er altid en smilende og glad dreng. Han er engageret i tingene, og han siger aldrig nej til hjælpe. Han er guld værd for fodboldafdelingen og for ØIF. Artur er grøn i hjertet og en, der betyder meget for mange i foreningen, skrev Jakob Ulf Pedersen i sin indstilling.
 

Med corona-afstand modtog Arthur Holm pokalen af formanden for Østbirk Idrætsforening Jens Norup Simonsen som synligt bevis på hæderen som ”Årets Unge-leder 2020” i ØIF. Desuden fulgte der et diplom samt 1000 kr. med hæderen.

Lignende artikler

Gudrun Andreasen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021