Big Band i Lundum KirkeImens vi udenfor fik sæsonens første snefald og temperaturer omkring frysepunktet, så var det anderledes indenfor i Lundum kirke, hvor alle pladser optaget og temperaturen perfekt varm til groovy bigbandmusik.

Igen i år kunne Lundum kirke invitere Horsens musikskoles bigband og masser af tilskuere ind i landsbykirken til en swingende omgang jazz, rock og swing. Underfor var det, det man kunne kalde et mildt trafikalt kaos i Lundum, da det næsten var umuligt at opdrive en parkeringsplads til bilen.

Arrangørerne var i tvivl om hvor mange år man havde afholdt arrangementet, men der var konsensus om, at 13 år var et godt, og måske, rigtigt tal. Et andet tal som man havde regnet forkert på, var antallet af siddepladser. Det væltede, helt bogstaveligt, ind med tilskuere som ville overvære koncerten og alle de ekstra stole kirken råder over, blev stillet op i på kirkegulvet, og sågar en ensom bænk i våbenhuset gjorde stolene selskab inde i kirkerummet.

Bigbandet startede rigtig flot med et godt swingende bigbandnummer med flotte solistiske præstationer fra de unge musikere, som allerede spiller godt sammen.

Lydniveauet var passende og det lød flot under det hvælvede kirkeloft. To af solisterne på henholdsvis tenorsaxofon og trompet, var meget imponerende og kan sikkert drive det vidt, hvis det fortsætter den musikalske vej.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021