Bliv landsbykorrespondent og skriv lokalsamfundets historie(Arkivfoto)

I en verden, hvor nyheder og information er konstant i bevægelse, spiller lokale aviser en afgørende rolle i at holde lokalsamfund informeret og engageret. Det er netop her, hvor landsbykorrespondenter kommer ind i billedet.

Af Jørn Kildall

Som landsbykorrespondent kan du være med til at sikre, at alle de vigtige og spændende historier fra dit lokalområde bliver fortalt og delt med resten af verden.

Vi forstår, at vi ikke kan være overalt, og derfor er vi på udkig efter passionerede og engagerede individer, der ønsker at bidrage til vores lokalavis ved at agere som landsbykorrespondenter i deres eget lokalsamfund.

Du er avisens øjne og ører

Din rolle som landsbykorrespondent indebærer at holde øje med begivenheder og nyheder i dit lokalområde og rapportere tilbage til avisen. Du behøver ikke være en professionel journalist for at gøre dette - alt, hvad du behøver, er et skarpt øje og en passion for dit lokalsamfund.

Som landsbykorrespondent vil du have mulighed for at give en stemme til de små historier, der ofte går under radaren på digitale platforme som Facebook. I stedet for at lade algoritmerne bestemme, hvad folk ser, kan vi sammen sørge for, at alle historier, store som små, får den opmærksomhed, de fortjener.

Du starter en kædereaktion

Din indsats som landsbykorrespondent vil ikke kun bidrage til at holde lokalsamfundet informeret og engageret, men det vil også inspirere andre til at deltage i lokale begivenheder og aktiviteter. Sammen kan vi skabe en kædereaktion af positivitet og samhørighed i vores lokalområder.

Så hvis du elsker dit lokalsamfund og ønsker at gøre en forskel ved at blive en del af vores team af landsbykorrespondenter, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi vil med glæde give dig vejledning og støtte, så du kan rapportere om de historier, der betyder mest for dig og dit lokalsamfund.

Tilmeld dig i dag og hjælp os med at skrive lokalsamfundets historie, en artikel ad gangen.

Kontakt: redaktør Jørn Kildall 
Telefon: 29 46 36 56
e-mail: post@oestbirk-avis.dk

 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024