Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskurBorgmester Peter Sørensen (arkivfoto)

Horsens kommunes traditionelle nytårskur bliver ikke afholdt i Forum Horsens som den er blevet i mange år. I år har borgmester Peter Sørensen valgt at udsende sin tale virtuelt.

Vi har netop sagt farvel til et helt igennem hårdt og udfordrende 2020, og man kan uden at overdrive konstatere, at coronaen har ændret vores liv og hverdag markant.

2020 har blandt meget andet skabt utrolig svære vilkår for rigtig mange af vores virksomheder, som har kæmpet og fortsat kæmper en hård kamp for at komme igennem krisen.

Men på trods af de store udfordringer for mange brancher og virksomheder har der også været meget positivt at glæde sig over på erhvervsfronten i 2020. Og det viser, at vi har et virkelig stærkt fundament for en fortsat stærk erhvervsudvikling i hele kommunen.

Vi har i mange år haft tradition for at holde en nytårskur for erhvervslivet, organisationerne, uddannelserne og mange flere, som vi har et tæt samarbejde med. Men også den tradition er blevet ramt af coronaen.

I stedet får du her en virtuel nytårshilsen, hvor borgmester Peter Sørensen på vegne af Horsens Byråd ønsker alle et rigtig godt nytår og ser tilbage på det forløbne år og frem mod det kommende.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021