Da Alperne kom til LundDer var dømt Oktoberfest på Tamdrup Centret torsdag 14. oktober, da Tirolerklang fra Viborg indtog stedet med Lederhosen, Dirndl, Fassbier und Apfel Strudel. Der var dømt to gode tyrolerfester for centret beboere og senere samme aften fik pensionisterne mulighed for at holde fest sammen med fin underholdning.

Af Jørn Kildall

På dagen havde man inviteret det danske tyrolerorkster; Tirolerklang til Lund og det store orkester kan sit kram. Ægteparret Anders og Henriette Hald, samt deres fire børn er med på scenen, samt flere musikere og klædt i lederhosen og hvad der hører sig til, så var scenen sat.

Første afdelingen af koncerten var for Tamdrup Centrets beboere og til aften spillede man igen op for pensionisterne eller som de selv kalder det: ungdomsklub for pensionister – her var der god Østrigsk mad, fadøl og tyrolerhatte til alle ved bordene – det var en vaskeægte Oktoberfest i lokalerne hos Tamdrup Centret.

Anders Hald er uddannet operasangen og brugte nogle af sine unge år i Østrig og det grundlagde hans store kærlighed for landet og særligt Tyrol.

Musikalsk set tog de publikum med på en rejse fra Danmark gennem Tyskland og til Alpelandet og fik bundet en musik buket af alpevioler. Der var også fælles dans rundt på gangene og masser af fællessang.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021