De sejeste spejdere er fra Østbirk

(privatfoto)

Ved I godt, at spejderne fra Peder Skrams Gruppe et nogle af de sejeste spejdere i hele vores Division? Denne weekend har de, sammen med 140 spejdere fra Vejle i syd og til Østbirk i nord været på turnering.

Af Rasmus Emdal, Peder Skrams Gruppe - Spejderne i Østbirk

Hvor de har konkurreret i at bygge den bedste lejrplads og på løb hvor de skulle bruge deres spejderfærdigheder.

Peder Skrams gruppe ryddede bordet

Mikro mini løb med en 1. plads i løbet. Den ene trops patrulje vandt også deres løb og scorede en 1. plads i den eftertragtede kategori Lejrsport. (Den er eftertragtet fordi, det er den eneste kategori, som udløser er sølvplade til patrulje-standeren). Til slut løb vores seniorer med alle 1. pladser for seniorer.

Under hele weekenden har lejrpladsen på Kulsø spejdercenter sydet af aktivitet og stemningen har været fantastisk selvom det var en konkurrence, for det vigtigste var at spejderne havde det sjovt.

Og alle andre som deltog fra Peder Skram var bare super seje. En weekend som denne er meget intensiv, og giver trætte børn.