Debat: Afskaffe grænsekontrollen?Michael Nedersøe, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Horsens

Som svar på Christian Juhls (EL) og andre folkevalgte politikeres hede ønske om, at afskaffe grænsekontrollen, kan det nævnes, at jeg ofte, og temmelig sikkert i modsætning til Christian og Co., bevæger mig ud over landets grænser, da jeg, når tiden tillader det, genoptager mit gamle hverv som eksportchauffør.

Af Michael Nedersøe, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Horsens
Søndermarksvej 12D, Sejet, 8700 Horsens

Senest sidste lørdag, hvor jeg kom hjem fra en tur til Italien og skulle over grænsen i Padborg, tog det mindre end et kvarter at komme igennem køen, men der var trafikale kødannelser fra grænsen til nord for Kolding. Mon ikke Hr Juhl skulle være behjælpelig med en løsning her i stedet? Dette ville kræve mere asfalt og det er EL jo som bekendt ikke så glade for. 

Det kan også nævnes, at der gentagne gange de sidste uger har været kødannelser ved Storebæltsbroen forårsaget af problemer i betalingsanlægget. Skulle vi ikke nedlægge betalingen over Storebælt, så man ikke skal holde i kø for at komme til og fra Sjælland?

Grænsekontrollen har det primære formål at passe på Danmark og de danske borgere og det er uanset, om det er i form af Covid19, terror, narkosmugling eller andre former for alvorlig kriminalitet. 

Tilbage i 2016 blev en muslimsk terrorist fra Syrien stoppet i en grænsekontrol i Rødby og hans formål var at slå uskyldige mennesker ihjel i København. Han blev heldigvis stoppet og sidenhen dømt i Tyskland for hans onde hensigter. Ud over alle de øvrige fangster, legitimerer denne ene terrorist, set med mine og Dansk Folkepartis øjne, al fremtidig grænsekontrol. 

Nej lad os hellere udbygge vores grænsekontrol, så den bliver mere effektiv og gælder i begge retninger og vil man løse kø-problemerne ved grænsen, så kan man med fordel gøre som Sverige ved Øresundsbroen, nemlig at udvide antallet baner fra 2 til 10.
 

Michael Nedersøe

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021