Debat: Corona-passet er det glade vanvidSøren Lind Jensen. Formand og byrådskandidat for Nye Borgerlige i Horsens kommune

Debatten om Corona-passet er i fuld gang. Nye Borgerlige stemte ikke for denne helt igennem unødvendige foranstaltning, som igen cementerer statsministerens magt over danskernes hverdag. I Nye Borgerlige tror vi på, at danskerne har forstået alvoren og fremover vil tage deres forholdsregler. Der er ingen grund til at bureaukratisere og socialdemokratisere Danmark endnu mere, end det i forvejen er.

Af Søren Lind Jensen
Formand og byrådskandidat for Nye Borgerlige i Horsens kommune

I Horsens Folkeblad d. 30. marts skrev iværksætteren Anders Fogh følgende: 

”Nu skal det meste af dansk erhvervsliv have en streng og håbløs testpolitik indført, fordi politikerne så gerne vil have gang i et Corona-pas, og det bliver desværre nok kun det liberale erhverv, som skal bruge kræfter på at holde styr på dette.”

Igen skal de små erhvervsdrivende holde for ved at agere kontrollanter for staten, og der er absolut ingen logik i Corona-reglerne. Ved den lille frisør skal du godtgøre en Corona-test, men hos mastodonten Salling Group (Bilka, Føtex og Netto) kan du gå lige ind og mænge dig iblandt kunder foran tilbudsvarer i et meget større antal mennesker pr. kvadratmeter end hos frisøren. Hvor er logikken? 

Hvad med den gruppe danskere, der hverken har en smartphone, som man kan downloade Min Sundheds-app med eller en computer? Hvordan skal de kunne kundgøre, at de er testet negative og dermed har samme rettigheder som andre? Bibliotekerne er jo lukkede, så dér er der heller ingen hjælp at hente. 

Der er i øvrigt slet ikke kapacitet til at teste 1,5 millioner mennesker om dagen, hvis vi alle skal gå rundt med en højest 72-timer gammel Corona-test. Og i øvrigt oplever sundhed.dk ind imellem langvarige nedbrud. Og hvad med turister og forretningsrejsende? De kan så logisk set ikke nyde de fornøjelser, som de danskere, der hver 3. døgn lader sig teste. Og vi snakker slet ikke om, hvad den samlede pris for testene løber op i.

Corona-passet, som er både ulogisk og uigennemtænkt, er endnu en triumf for statsministeren og rød blok. De borgerlige partier på nær Nye Borgerlige lod sig så let som ingenting afpresse. De lagde sig simpelthen faldt ned. Det er beskæmmende. Statsminister har stadig let spil med en svag og profilløs opposition, som hun efter godt befindende driver rundt i manegen.

Søren Lind Jensen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021