NB

Læserbreve

Debat: Trafikkaos i Horsens fra august af

11. maj 2021
I august rykker 3.500 studerende ind på Campusgrunden over for banegården i Horsens. Derudover skal lægges alle de ansatte på uddannelsesinstitutionerne samt de virksomheder, som får deres domicil i bygningerne.
Læserbreve

Debat: Klar udmelding fra Hovedgård Lokalråd ønskes!

26. april 2021
Medlem af Hovedgård lokalråd og byrådskandidat for Venstre Niels Povlsen har på fornuftig vis udtrykt, at banestrækning fra Hovedgård og Hasselager endegyldig bør skrottes, idet mange ejendomme på strækningen er holdt hen i uvished, om de bliver eksproprieret eller ej.
Læserbreve

Debat: Afkræv din politiker svar

12. april 2021
På listen over medlemmer af Kattegatkomitéen, der målrettet promoverer idéen om en bro over Kattegat, finder man ikke overraskende Horsens’ beton-, asfalt- og turbovækstglade socialdemokratiske borgmester, Peter Sørensen. Ifølge Vejdirektoratets strategiske analyse er broforbindelsen projekteret til at skære Samsø over på midten med en motorvej og gå i land ved Hou og fortsætte en nordlig linjeføring ud mod E45 i retning Hasselager og en sydlig tæt forbi Hovedgård og ramme E45 nord for Horsens.
Læserbreve

Debat: Corona-passet er det glade vanvid

5. april 2021
Debatten om Corona-passet er i fuld gang. Nye Borgerlige stemte ikke for denne helt igennem unødvendige foranstaltning, som igen cementerer statsministerens magt over danskernes hverdag. I Nye Borgerlige tror vi på, at danskerne har forstået alvoren og fremover vil tage deres forholdsregler. Der er ingen grund til at bureaukratisere og socialdemokratisere Danmark endnu mere, end det i forvejen er.
Læserbreve

Debat: Borgerligt opbrud i Horsens kommune

18. januar 2021
Nye Borgerlige er den nye dreng i klassen. Vi stiller op til kommunalvalget i Horsens kommune om ti måneder for at få et stærkt mandat i byrådet til at få brudt det socialdemokratiske magtmonopol og få sat fokus på konservative dyder som høflighed, redelighed, ærlighed, ordholdenhed, arbejdsomhed og selvhjulpenhed.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021