Debat: Coronapas fordi det er det bedsteOle Lund, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens

Så blev landets politiske partier enige om, på nær... igen… Nye Borgerlige, at vi skal have et coronapas, så Danmark kan åbne hurtigere op.

Af Ole Lund, Byrådskandidat for Dansk Folkeparti i Horsens, Vestervænget 3, 8700 Horsens 

Som borgerlig politiker glæder det mig især, at vores liberale erhvervsliv igen kan få gang i deres forretning. Det har været en meget hård tid for mange og selvom der er, og har været hjælpepakker, er der ingen tvivl om at mange liberale erhvervsdrivende fortsat er i en svær krise.

Mange børn og unge har uden for enhver tvivl betalt en meget høj pris i forhold til manglende skolegang og læring samt ikke mindst har lidt under den manglende sociale sammenkomst med deres kammerater og lærere.

Heldigvis bliver der iværksat psykologiske hjælpeforanstaltninger, så de unge meget hurtigere kan komme på ret køl igen

Ungdomsuddannelserne har også lidt voldsomt og ja det er jo ikke raketvidenskab, at forstå, at eks murerlærlinge har haft endog meget svære vilkår med at lære at murer, da de alt andet lige skal lære dette ved at en aktiv indsats på skolerne og ikke igennem en computerskærm.

I Dansk folkeparti synes vi overordnet, at det er den rigtige beslutning, at vi skal have et coronapas, fordi alternativet var, at Danmark fortsat skulle være nedlukket.

I Horsens håber vi, at alle vil bakke op om dette tiltag. Vi har fuld forståelse for at det for mange kan virke træls, men det er nu engang det som er bestemt politisk og det vi må forholde os til… og vi vil jo alle gerne at Danmark åbner hurtigere op.

Det er en billig pris at ”betale” for at samfundet kan åbne igen og ja vi havde selvfølgelig helst været fri, men situationen kræver handling og det har så de fleste af landets partier stemt for var nødvendigt.

Nye Borgerlige glimrede igen ved at stå uden en aftale og man kan jo godt som helt almindelig borger med eller uden politisk tilhørsforhold tænke…Hvor er lige den sunde fornuft blevet af hos Nye Borgerlige.

Endnu engang brillierede NB med at stille sig i et hjørne for sig, melde sig ud af fællesskabet og bare råbe op. Det er som om NB slet ikke har forstået vigtigheden i, at det er NU vi altså står SAMMEN om at få Danmark åbnet og ja vi i Dansk Folkeparti er glade for igen at tage politisk ansvar og sørge for at vores samfund langsomt, men sikkert kommer på benene igen og havde da håbet at også NB forstod alvoren i dette her.

Igen igen må man bare konstatere at NB ikke formår kunsten at tage politisk ansvar, men kunsten at kunne råbe højt og være ”Rasmus modsat”, ja den kunst mestrer de til fulde og man kan jo kun tænke… Hvad vil NB i dansk politik, altså ud over at råbe op, holde skåltaler og fremtræde som sure vrisne mænd og kvinder…

Ole Lund

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021