Debat: Covid-19-vaccination 2021Leif Kristensen (arkivfoto)

Jeg og fruen kørte lige en tur, her onsdag d.6.1.21. for ved selvsyn at se vaccinationscenter Horsens og hvor det er placeret. Ja det er det så ude i den vestre ende af Fuglevangsvej, snart halvvejs i Hatting. Nu lykkedes det jo ikke rigtigt at komme i gang i går med stikkeriet efter hvad nyhedsmedierne kunne fortælle, da beskeden til de indkaldte borgere i E Boks ikke var afsendt til de indkaldte personer.

Af Tove og Leif Kristensen
Egehøj 12 Egebjerg
8700 Horsens

Det er jo så åbenbart lykkedes at få givet besked, da der holdt flere småbusser og læssede dårligt gående af, og privatbiler med ligeledes dårligt gående med stok eller Rulle Marie eller Rullestol, ikke nok med det, så stod de ældre udenfor i koldt blæsende snevejr i 5- 10 min og ventede på at komme ind af den lille dør.

Vi synes at dette, for at sige det pænt på godt og almindeligt dansk er noget skidt. Hvorfor har man ikke valgt at bruge de steder, hvor der stemmes ved valg alle kommunens sportshaller er nedlukket, det ville give kortere afstand for alle personer. Og hvorfor vaccinerer man ikke de ældre som bor i centre, dog i egen lejlighed, men dog samme hus eksempel Åparkcentret, der bor personer mellem 80 og over hundrede år disse steder, nu skal de fragtes og hives op og ned og ud af busser. Det ville klæde samfundet at vaccinationsholdet tog til de steder og gav stikket der, som der gøres ved influenza vaccine.

Efter mig oplyst fra højeste sted er og bliver der arbejdet på at dette nævnte her, kan gennemføres, men det er åbenbart op ad bakke, når slaget står mellem fornuft og skrivebordsgeneraler.
 

Leif Kristensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021