Debat: Høretab er træls!Leif Kristensen, Egebjerg.

At være ramt af høretab er for at sige det rent ud ret træls, at få sine høreapparater udskiftet efter 4 år er endnu mere træls. For 4 år siden kunne man ringe og bestille tid evt. komme hurtigt med på et afbud. Fint! Supergodt, nemt ud til ASV Horsens hvor Regionen og Horsens kommune har til huse, og god betjening på ASV, regionen har servicen de første 3 mdr. derefter kommunen samt vedligeholdet derefter.

Af Leif Kristensen
Egehøj 12 Egebjerg
8700 Horsens.

Nu skal høreapparaterne så skiftes, så starter cirkusset, lidt svært at finde hvor og hvordan på kommunens og også regionens hjemmeside, men en flink dame på ASV fortalte at det var Audiologisk Aarhus jeg skulle google, der lå ansøgningsskemaet, jeg skulle bruge, det gjorde jeg så, men bruge skemaet og udfylde samt sende direkte næh nej, ud printning af skema udfylde det med personlige oplysninger, med blokbokstaver stod der, scanne det og maile det til Audiologisk Aarhus, altså Skejby universitets hospital, der blev kvitteret hurtigt for mailen og skema, men som det hed sig,  på grund af omstrukturering kunne det vare noget inden den bookede tid ville komme. Det tog så små 14 dage, inden den ankom kl.22.22. med en tid på ASV Horsens d. 2.juni 2022. Altså om 8 måneder.

Nu gik det ene apparat så i stykker i går, det blev repareret på ASV Horsens i dag af Horsens kommune fin service. Nu er det så jeg tænker om Region Midt sidder og lukrerer på at have uendelige lange ventetider på alle deres høreklinikker fra 8 måneder og op til flere år på nye og udskiftning af høreapparater og tørrer udgifterne af på Kommunerne i Region Midt, fordi de ved, at når apparaterne er 4 år vil/skal leverandøren ikke reparere gratis mere, ergo ryger udgifterne til rep og vedligehold på gamle apparater over på kommunernes budget. Sådan er livet så for os tusindvis af hørehæmmede her i Region Midt.
 

Leif Kristensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021