Debat: Hvad med naturen?Gorm Flagstad.

Nye boliger er nu blevet placeret i de smukke omgivelser ved Bygholm Sø- og Skov. Der er kommet en dagligvarebutik lige ud til Silkeborgvej. En del af Nørrestrand bliver snart bebygget. Ved Torsted bygges der på liv og løs. Nye veje ser dagens lys. Alt sammen på naturens bekostning. Kan det være bedre?

Af Gorm Flagstad
Danmarksgade 28
8700 Horsens

Nej ikke hvis man er socialdemokratisk byrådsmedlem. Valgsloganet ”Vækst for enhver pris” bliver så rigeligt opfyldt. Og når man opfylder et så fundamentalt valgløfte, må det da give genvalg.

Man skal være socialdemokratisk byrådsmedlem for ikke at kunne se, at Lilli Gyldenkildes Torv er usædvanligt uinspirerende tungt goldt betonbyggeri, som bestemt ikke fremmer trivsel og velvære. Bortset fra en smal rabat ud til den nye vej er der intet grønt. Der er tung sort asfalt. Her kunne byrådet have sagt: ”Vi ønsker kælderparkering og ovenpå placeret en smuk indbydende grøn oase til trivsel og velvære for beboerne og dem, som kommer til Lilli Gyldenkildes Torv”.

Vand skaber liv og på Lilli Gyldenkildes Torv kunne man på fascinerende vis have vandkunst til glæde for store som små. Men som flertallet i byrådet tænker ”sort asfalt må være godt nok til dem, der skal bo i de mange nyopførte lejligheder”.

Utroligt at der ikke har været et eneste socialdemokratisk byrådsmedlem, som har opponeret imod projektet. Hvordan kan det være?
 

Gorm Flagstad

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021