Debat: Oven på en hård valgkampSøren Lind Jensen, nyvalgt byrådsmedlem for Nye Borgerlige

Valgkampe er hårde, og de tapper på ens ressourcer. Som spidskandidat er man næsten konstant på de sidste to måneder før valget. Det er energikrævende arbejde, for man kommer ikke sovende til et mandat. Der skal kæmpes. Og har man fuldtids lønarbejde som jeg, så kører man ikke valgkampen på fuldt opladte batterier.

Af Søren Lind Jensen, nyvalgt byrådsmedlem for Nye Borgerlige

Simon Overby Kristensen fra Kristendemokraterne, som jeg har et overmådeligt godt indtryk af, havde i sidste uge et fint lille læserindlæg i Østbirk Avis. Desværre fik Kristendemokraterne ikke repræsentation i byrådet, men jeg har lovet Simon at repræsentere partiets synspunkter i byrådet, hvilket også passer i tråd med min Lutherske tilgang til livet. 

Det er ikke mit indtryk, at der lokalpolisk er store forskelle mellem Kristendemokraterne og Nye Borgerlige. Derfor holder jeg kontakten med Kristendemokraterne varm. Det skylder jeg dem også, fordi de leverede stemmer til valgforbundet.

I det borgerlige valgforbund deltog ligeledes Maren Spliid-gruppen med Birgit Skovgaard i spidsen. Med hende har jeg også haft en god dialog. Og de rigtige og fornuftige synspunkter, som hun fremførte under valgkampen, vil jeg også gerne fremføre i byrådet. 

Ved det nyligt overståede kommunalvalg var Nye Borgerlige en del af det borgerlige valgforbund bestående af Venstre, De Konservative, Kristendemokraterne og Maren Spliid-gruppen, og dér befandt vi os i godt selskab. Jeg har kun lovord til overs for mine fire samarbejdspartnere. 

Som folkevalgt, som man efter min mening ikke bør være i for mange år, i hvert tilfælde ikke på fuldtid, inden man vender tilbage til sit professionelle hverv, skal man lytte og være åben over for velunderbyggede argumenter. Dogmatisme af enhver art er bagstræberisk. 

Den nationalkonservativisme, som jeg repræsenterer, er præget af realisme, sund fornuft og pragmatisme, men der er selvfølgelig grundsynspunkter, som der ikke under nogen omstændigheder kan gives køb på. 

Jeg glæder mig til arbejdet som nyvalgt byrådsmedlem, og borgerne i kommunen kan regne med, at jeg vil fremføre enhver berettiget sag for dem, der er blevet klemt i det kommunale system. Derudover viderebringer jeg naturligvis gerne alle gode idéer til at skabe en bedre kommune på ethvert plan. 
 

Søren Lind Jensen

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021